Pirmieji Lietuvoje: su „Apple Watch“ bus galima skambinti ir naršyti palikus telefoną namuose

„Telia“ Lietuvoje netrukus pradės prekybą naujos kartos išmaniaisiais laikrodžiais „Apple Watch Series 6“ ir „Apple Watch SE“ bei, pirmą kartą Lietuvoje, jų savininkai galės skambinti, rašyti žinutes ir naudotis programėlėmis, kurioms reikalingas internetas, šalia neturėdami savo telefono.

 Daugiau informacijos ir išsami instrukcija, kaip suporuoti laikrodį su telefonu bei aktyvuoti eSIM paslaugą, bus paskelbta operatoriaus svetainėje balandžio 23 dieną.<br> 123rf nuotr.
 Daugiau informacijos ir išsami instrukcija, kaip suporuoti laikrodį su telefonu bei aktyvuoti eSIM paslaugą, bus paskelbta operatoriaus svetainėje balandžio 23 dieną.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-04-21 17:38

Tai reiškia, kad visomis naujųjų laikrodžių funkcijomis – skambučiais, žinutėmis, internetu, programėlėmis – bus galima naudotis net tada, kai jūsų „iPhone“ toli. Pavyzdžiui, bėgiodami, važiuodami dviračiu ir kitaip aktyviai leisdami laiką, galėsite palikti telefoną namuose, o priimti ir atlikti skambučius ar klausytis muzikos vien su laikrodžiu.

Norint pasinaudoti šiomis galimybėmis tereikės užsisakyti operatoriaus eSIM paslaugą laikrodžiams. Be to, ji leis „iPhone“ telefone ir eSIM palaikančiame „Apple Watch“ laikrodyje naudotis tuo pačiu mobiliojo ryšio numeriu „Telia“ tinkle.

Suporuoti įrenginius ir aktyvuoti eSIM paslaugą galima tiesiog per telefone esančią laikrodžio „Apple Watch“ programėlę. Tai atlikus „Apple Watch“ laikrodis operatoriaus tinkle veiks kaip nepriklausomas įrenginys, taigi šalia nebereikės turėti savo „iPhone“ išmaniojo.

Daugiau informacijos ir išsami instrukcija, kaip suporuoti laikrodį su telefonu bei aktyvuoti eSIM paslaugą, bus paskelbta operatoriaus svetainėje balandžio 23 dieną. Tada „Telia“ pradės ir išankstinę prekybą „Apple Watch 6“ bei „Apple Watch SE“ laikrodžiais. Oficiali prekyba visais kanalais ir eSIM paslauga „Apple Watch“ laikrodžiams startuos balandžio 30 dieną.

Visiems iš „Telia“ įsigytiems išmaniesiems laikrodžiams suteikiamas trijų mėnesių nemokamas draudimas, be to, juos galima įsigyti ir išsimokėtinai be pabrangimo.

Operatoriaus eSIM paslauga galės naudotis Lietuvoje pirktų „Apple Watch“ eSIM funkciją palaikančių laikrodžių ir „iPhone“ telefonų (nuo „iPhone 6“) savininkai, jei tik abu įrenginiai veikia „Telia“ tinkle. Pirmąjį pusmetį už eSIM nereikės nieko mokėti, o vėliau ji kainuos 5,9 Eur/mėn.

Tiesa, ne visi laikrodžių modeliai turi galimybę skambinti ir naudotis mobiliuoju internetu su eSIM. Paslauga veiks su „Apple Watch Series 6 GPS + Cellular“ ir „Apple Watch SE GPS + Cellular“ modeliais. Pigesni, mažiau galimybių turintys modeliai „Apple Watch Series 6 GPS“ ir „Apple Watch SE GPS“ tokios galimybės nesuteikia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą