„Thermo Fisher Scientific“ ir VU bendradarbiavimas - dar aktyvesnis

Vilniaus universitete apsilankęs didžiausios pasaulyje bendrovės, siūlančios produktus ir paslaugas mokslui, „Thermo Fisher Scientific“ bioproduktų diviziono prezidentas Gregas Herrema patvirtino, kad kompanija aktyvina bendradarbiavimą su  savo partneriu Vilniaus universitetu ir 2015 metais Saulėtekio slėnyje duris atversiančiame Jungtiniame gyvybės mokslų centre plės veiklą.

„Thermo Fisher Scientific“ su Vilniaus universitetu bendradarbiaus ne tik biofizikos, biochemijos, biologijos ir genetikos mokslinių tyrimų srityse.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
„Thermo Fisher Scientific“ su Vilniaus universitetu bendradarbiaus ne tik biofizikos, biochemijos, biologijos ir genetikos mokslinių tyrimų srityse.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 23, 2013, 3:37 PM, atnaujinta Mar 6, 2018, 9:12 AM

Kompanija numato Lietuvoje atlikti 50 proc. visų vykdomų gyvybės mokslų srities tyrimų.

Plėsdama veiklą Lietuvoje, „Thermo Fisher Scientific“ su Vilniaus universitetu bendradarbiaus ne tik biofizikos, biochemijos, biologijos ir genetikos mokslinių  tyrimų srityse, bet ir planuojama, kad Vilniaus universitetas taps „Thermo Fisher Scientific“ Tarptautinės mokslinės patariamosios tarybos nariu.

Šiuo metu taryboje aktyviai veikia Harvardo ir Stenfordo universitetai, Masačiusetso technologijos institutas ir kiti.   

„Thermo Fisher Scientific“  metinė apyvarta siekia 12,5 mlrd. dolerių, šios kompanijos  tyrimų centras Lietuvoje prisijungs prie 40-yje šalių veikiančių jos padalinių, kuriuose dirba daugiau nei 39 tūkst. darbuotojų.

„Thermo Fisher Scientific“ klientai – farmacijos ir biotechnologijos įmonės, ligoninių ir klinikų diagnostikos laboratorijos, universitetai, mokslo institutai ir valstybinės agentūros, aplinkos ir procesų kontrolės institucijos.

Vilniaus universitetas 16 metų  pirmauja Lietuvos  universitetų reitinge. Geriausias šalies  universitetas jau keletą metų patenka tarp 550 geriausių pasaulio aukštųjų mokyklų pagal vieną įtakingiausių QS World University Ranking reitingą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.