Išdalinti testo „Ką žinote apie Mikalojų Konstantiną Čiurlionį“ prizai

Pasibaigė visą balandį naujienų portale lrytas.lt vykęs testas, skirtas visų laikų garsiausio kompozitoriaus ir dailininko M. K. Čiurlionio asmenybei, jo gyvenimui, charakteriui ir kūrybai.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-03 15:20

Testu – „Ką žinote apie Mikalojų Konstantiną Čiurlionį“ skaitytojai buvo kviečiami tokiu būdu pasveikinti Nacionalinį M. K. Čiurlionio dailės muziejų su šimtosiomis veiklos metinėmis. Šiemet muziejus švenčia savo šimtmetį.

Testas sulaukė didžiulio skaitytojų dėmesio. Juo domėjosi daugiau nei 10 tūkst. žmonių, beveik 600 teisingai atsakė į daugiau nei pusę testo klausimų ir pretendavo į iniciatorių – muziejaus ir bendrovės „Avenueart“, gaminančios šilko aksesuarus su Čiurlionio ir kitų lietuvių dailininkų paveikslų atvaizdais, įsteigtus prizus. Laimėtojai, kaip ir žadėta, atrinkti atsitiktine tvarka.

Čiurlionio paveikslų reprodukcijų-atvirukų komplektą laimėjo Edita Matusevičienė, Irma Zalanskienė, Jolita Cirulienė, Kristupas Kaušas, Lina Meškauskienė, Meda Aliukonytė, Milda Šimienė, Nemunas Meška, Paulius Bakutis ir Rymantė Gurskienė.

Neterminuota muziejaus bičiulio kortelė, suteikianti teisę nemokamai lankytis visuose jo padaliniuose teko Gedai Zuokaitei ir Regimantui Mikučioniui.

Pagrindinis prizas – šilko žoržeto skarelė su M. K. Čiurlionio paveikslo „Angelėliai. Rojus“ atvaizdu atiteko Dovilei Katiliūtei. Organizatoriai su laimėtojais susisieks asmeniškai nurodytu elektroniniu paštu. 

Informacinis viktorinos partneris – naujienų portalas lrytas.lt. Dėkojame visiems, kurie domėjosi ir sprendė testą, o laimėtojus – nuoširdžiai sveikiname.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.