„Žinovų klubo“ testas. Ar pavyks atsakyti į 14 klausimų apie Lietuvą?

Knygynų tinklo „Vaga“ inicijuojamas projektas – intelektinis žaidimas „Žinovų klubas“ kartu su naujienų portalu lrytas.lt kviečia spręsti testus, gilinti žinias ir laimėti prizus!

Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Sep 13, 2021, 4:18 PM, atnaujinta Jan 4, 2023, 10:32 PM

Naujame šios savaitės teste kviečiame pabandyti atsakyti į 14 lengvų klausimų apie šalį. Kokiame rajone auga seniausias ir storiausias Lietuvoje Stelmužės ąžuolas? Kuri Lietuvos savivaldybė yra didžiausia pagal plotą?

Išsprendę testą ir užsiregistravę skaitytojai galės laimėti prizus – „Vaga“ knygas ir „Neakivaizdinio Vilniaus“ atributikos rinkinį. Trys laimėtojai bus išrinkti rugsėjo 20 d. atsitiktine tvarka.

Skelbiame laimėtojus: leidyklos „Vaga“ knyga kartu su „Neakivaizdinio Vilniaus“ atributikos rinkiniu atitenka Erikai Laurinavičiūtei, „Vaga“ knyga – Aivarui Begoniui, Ričardui Mykolaičiui. Redakcija su laimėtojais susisieks asmeniškai elektroniniu paštu. Dėkojame visiems dalyvavusiems ir kviečiame toliau gilinti žinias ir bandyti sėkmę kituose „Žinovų klubo“ testuose!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.