Režisierius Pascalis Laugier atskleidžia savo tamsiąją pusę siaubo filme „Vaiduoklių žemė“

Kai jau atrodo, kad galima saugiai investuoti ir persikraustyti į kadaise apleistą būstą, nebijant viduje surasti seną lėlę, mirusius vabzdžius ar tiesiog šlykščios spalvos apmušalus, visus planus sugriauna ekranuose pasirodantis baisybių genijaus režisieriaus Pascal Laugier naujas siaubo filmas „Vaiduoklių žemė“ (orig. „Incident in a Ghost Land“).

Kadras iš filmo „Vaiduoklių žemė“.
Kadras iš filmo „Vaiduoklių žemė“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2018, 6:27 PM

Įvairiais apdovanojimais įvertinta, neapsakomą baimę sukelianti istorija, kurioje pagrindinį vaidmenį atlieka gerai visiems žinoma aktorė Crystal Reed, žada tapti tiesiog būtinu pamatyti 2018 metų siaubo filmu.

„Vaiduoklių žemė“ jau spėjo laimėti Didįjį publikos prizą 2018 m. Prancūzijos Žerarmero mieste vykusiame tarptautiniame siaubo ir mokslinės fantastikos kino festivalyje, rengiamame nuo 1994 metų.

Pripildytas šiurpių garso efektų, baisių lėlių, greitai sukeliančių išgąstį, siaubo filmas „Vaiduoklių žemė“ priverčia paklausti savęs, ar mūsų pačių vidiniai demonai lemia siaubą mūsų gyvenime? Arba ar tikrai siaubo istorijos egzistuoja tik grožinės literatūros knygose?

Režisierius P.Laugier, kuris dar 2009 m. pasauliui pristatė kritikų pripažintą siaubo juostą „Kankiniai“, negali sulaukti, kol visuomenė pamatys jo naujausią kūrinį. Režisieriaus teigimu, būtent naujasis filmas atspindi ankščiau mėgintą slopinti kur kas tamsesnę jo fantazijos pusę.

Filmas pasakoja apie motiną su dviem dukterimis, kurios paveldi senus namus, tačiau jau pirmą naktį į juos įsibrauna žudikai maniakai, priverčiantys mamą kovoti dėl dukrų gyvybių.

Po šios košmariškos nakties skirtingų charakterių merginos atitolsta viena nuo kitos dar toliau ir galiausiai veiksmas persikelia šešiolika metų į priekį, kai vyresnioji duktė Betė, tapusi garsia siaubo istorijų rašytoja, turinti puikią šeimą ir gyvenimą Čikagoje, nusprendžia aplankyti jaunesniąją sesę Verą, kuri ir toliau yra kamuojama siaubą keliančių prisiminimų.

Filme taip pat vaidina aktorė Emilia Jones („Karibų piratai: Ant keistų bangų“), Anastasia Philips („Laimingasis VII“), Taylor Hickson („Deadpool“) bei grasi prancūzų dainininkė Mylene Farmer.

Siaubo filmas „Vaiduoklių žemė“ kinuose nuo kovo 23 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.