Sylvesteris Stallone ir Dave'as Bautista įsivėlė į muštynes bare

Iki veiksmo trilerio „Pabėgimo planas II“ („Escape Plan 2: Hades“) premjeros likus keletui savaičių, pasirodė naujas reklaminis vaizdo klipas, dėl savo žiaurumo nerekomenduojamas žiūrėti darbe, nes jame aktorius Sylvesteris Stallone daro tai, ką moka geriausiai: spardo blogiukų užpakalius.

 S.Stallone (Kairėje) ir D.Bautista filme „Pabėgimo planas II“.
 S.Stallone (Kairėje) ir D.Bautista filme „Pabėgimo planas II“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 22, 2018, 1:43 PM

Nors Arnoldas Schwarzeneggeris vaidino pirmame, 2013 metais pasirodžiusiame  „Pabėgimo planas“ filme, šįkart S.Stallone greta savęs turės naują partnerį, „Marvel“ kino visatos bei „Keršytojai. Begalybės karas“ ir „Galaktikos sergėtojai“ filmų žvaigždę, aktorių Dave'ą Bautistą. Vieno pagrindinių aktorių pasikeitimas turi savo pliusų, nes filmas „Pabėgimo planas II“ atrodo gerokai intensyviau ir pateikia dar daugiau smurto nei pirmasis.

Prieš keletą mėnesių pasirodęs filmo „Pabėgimo planas II“ anonsas tikrai įrodo, kad tęsinyje išvysime daugiau kraujo ir veiksmo. Kaip ir naujajame vaizdo klipe, kuriame S.Stallone bando išgauti informaciją apie aukščiausiomis technologijomis aprūpintą „Hades“ kalėjimą, kur iame kali jo draugas.

Naujame klipe S.Stallone pasirodo bare kartu su D.Bautista, kuris išlieka tylus, kol prasideda tikrą pragarą primenančios muštynės. Toliau laukia daugybė kraujo, nes S.Stallone kartu su D.Bautista sunaikina visus priešus, pasipainiojusius jų kelyje.

Tęsinyje S.Stallone personažas Rėjus Breslinas ir jo elitinė saugumo specialistų komanda, mokanti išvaduoti žmones iš aukščiausio lygio kalėjimų, nusprendžia surasti iš išlaisvinti neteisėtai įkalintą draugą.

Vieno tęsinio išvaduoti draugą nepakaks, tad D.Bautista ir S.Stallone kuria trečiąjį filmą, kurio didžioji dalis buvo nufilmuota kuriant antrąjį.

Žinant, kad D.Bautista šiuo metu intensyviai filmuojasi „Marvel“ kino visatoje, o S.Stallone planuoja  penktąjį „Rembo“ filmą ir kuria „Krydas: gimęs kovoti“ bei „Nesunaikinami“ tęsinius, filmo „Pabėgimo planas III“ premjeros data nėra skelbiama.

Veiksmo trileris „Pabėgimo planas II“ kinuose nuo liepos 27 d.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.