Aktorius Michaelas Peña pavogė dėmesį iš pagrindinių „Marvel“ žvaigždžių

Laukiamiausioje liepos mėnesio premjeroje, „Marvel“ kino visatos filmų „Skruzdėliukas“ ir tam tikra prasme „Kapitonas Amerika: pilietinis karas“ tęsinyje – veiksmo komedijoje „Skruzdėliukas ir Vapsva“ („Ant-Man and The Wasp“), be aktoriaus Paulo Ruddo personažo Skoto Lango – Skruzdėliuko, Vapsvos (akt. Evangeline Lilly) bei daktaro Henko Pymo (akt. Michaelas Douglas), prožektorių šviesoje taip pat išvysime komiškąjį Luisą, buvusį Skoto kameros draugą kalėjime ir dabartinį jo verslo partnerį naujoje saugumo įmonėje. Jį vaidina amerikiečių aktorius ir muzikantas Michaelas Peña.

 Naujoje „Marvel“ kino visatos dalyje „Skruzdėliukas ir  Vapsva“ M.Peños personažas Luisas atsiduria bjauraus piktadario Soni Burčo rankose.
 Naujoje „Marvel“ kino visatos dalyje „Skruzdėliukas ir  Vapsva“ M.Peños personažas Luisas atsiduria bjauraus piktadario Soni Burčo rankose.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 8, 2018, 9:26 AM

M.Peños, kuris pirmajame filme parodė išskirtinius istorijos pasakojimo įgūdžius, o tęsinyje tai daro dar greičiau ir juokingiau, pamiršti tiesiog neįmanoma. Tiesą sakant, jo didžioji akimirka tęsinyje yra tokia šlovinga, kad kino studija „Marvel“ ją iškirpo ir pavertė reklaminiu vaizdo klipu.

Naujoje „Marvel“ kino visatos dalyje „Skruzdėliukas ir  Vapsva“ M.Peños personažas Luisas atsiduria bjauraus piktadario Soni Burčo (akt. Waltonas Gogginsas) rankose. Gavęs dozę tiesos serumo, mandagusis Luisas negali padėti sau ir savo draugams ir atskleisti dabartinę Skoto Lango buvimo vietą. Nors piktadarys to net nereikalauja, greitakalbis Luisas apibūdina kiekvieną menkiausią detalę apie savo ir Skoto santykius.

Šis epizodas, juokingas dėl greitos kalbėjimo manieros, žiūrovams primena viską, kas nutiko 2015 m. pasirodžiusiame filme „Skruzdėliukas“. Nors šis trumpas vaizdo klipas nėra visa scena, kurią bus galima išvysti filme, jame pasirodo pagrindiniai „Marvel“ kino visatos superherojai – Skruzdėliukas ir Vapsva.

Tai dar kartą įrodo, kad „Marvel“ mėgsta kurti komiškai įgarsintus ir ekspresyvius vaizdo klipus. Ir jie visi juokingi.

Nuotykių filmo „Skruzdėliukas ir Vapsva“ pasaulinė premjera jau liepos 6 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?