Dainuojamoji poezija skambės Marijampolėje

Pirmą kartą į Marijampolės kultūros centrą atvyksta du žinomi bardai – kompozitorius Andrius Kulikauskas bei aktorius Saulius Bareikis. Tikėdamiesi marijampoliečių dėmesio, bardai sukūrė rudeniškai melancholišką muzikinę programą, kurioje atliks geriausias savo autorines dainas visiems, kurie tiki meile.

A. Kulikauskas užburia savo dainomis ir nepalieka abejingų.<br>Organizatorių nuotr.
A. Kulikauskas užburia savo dainomis ir nepalieka abejingų.<br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 24, 2012, 10:26 AM, atnaujinta Mar 16, 2018, 3:09 PM

A. Kulikauskas – unikalus muzikantas, įvardijamas dainuojamosios poezijos meistru, gebančiu atsirinkti pačius gražiausius posmus ir parašyti teksto vertą melodiją. Kompozitorius yra žinomas tiek vyresniajai, tiek jaunajai kartoms. Jis buvo populiariojo aštuntojo dešimtmečio estradinio ansamblio „Vilniaus aidai“ vadovas ir muzikantas. Vėliau su Vytautu Kernagiu įkūrė garsųjį „Dainos teatrą“. Šiuo metu rašo muziką įvairiems spektakliams, aktyviai koncertuoja bei yra įvairiausių projektų dalyvis. Apdovanotas V. Kernagio gitaros premija. Šis žmogus užburia savo dainomis ir nepalieka abejingų.

S. Bareikis – žinomas teatro aktorius, „Aktorių trio“ narys, tačiau ne ką mažiau nusipelnęs dainuojamajai poezijai – 2010 metais taip pat apdovanotas V. Kernagio gitaros premija. Šis bardas išsiskiria savo sodriu žemu balsu bei melancholiškomis dainomis. Apie Saulių sakoma taip: „Geriau paklausyk jo baladžių ir nešk paklusniai savo kūną per gyvenimo pragarą (pragaro gyvenime) ratus?...Dainuoja S. Bareikis.

Taigi visus Marijampolės miesto ir apylinkių gyventojus rugsėjo 28 dieną, 18 valandą S. Bareikis bei A. Kulikauskas kviečia į savo dainų kūrybos vakarą, kuriame duetu atliekamomis dainomis bardai stengsis užburti klausytojus savo muzika ir suteiks šarmo kiekvieno apsilankiusio veide.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.