G.Ivanausko teatro premjerai dovanota daina - spektaklio vizitinė kortelė

Kūrybinis duetas  Leonas Somovas ir Jazzu  Gyčio Ivanausko spektakliui „Programa. Apie prabangą ir bejėgiškumą“ specialiai sukūrė dainą  „Tenai toli“, kurio šio dueto gerbėjai neras nė viename albume.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 3, 2013, 1:34 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 1:06 PM

„Programa. Apie prabangą ir bejėgiškumą“- tai visiškai kitoks teatro įkūrėjo G.Ivanausko išgyvenimų pasakojimas. Pro praskleistus scenos užkulisius teatro gerbėjai turės retą galimybę pajusti tikrąjį prabangos skonį ir bejėgiškumo naštą.

„Čia ne šiaip vienadienis dalykas, tai – intymus pasakojimas apie mintis, gentis, mirtis ir gyvenimus“, – sako G.Ivanauskas.

„Programa. Apie prabangą ir bejėgiškumą“ - tai pirmasis G.Ivanausko teatro monospektaklis, kurio atsiradimą įkvėpė Jeano Luco Lagarce‘o kūryba ir gyvenimas. Su juo spektaklio idėjos autorius turėjo progos susipažinti vaidindamas režisieriaus Gintaro Varno spektaklyje „Tolima šalis“.

Spektaklio dramaturgiją kūrė Akvilė Melkūnaitė, su kuria G.Ivanauskas bendradarbiavo kurdamas žiūrovų pamėgtą spektaklį „Marko. Kavolių kabaretas“.

Naują G.Ivanausko teatro pastatymą žiūrovai galės išvysti Dalios Tamulevičiūtės teatrų festivalyje spalio 7 d. 18 val. Varėnos kultūros centre. Kitos premjeros spalio 12, 13  d., lapkričio 16 d. 19 val.  Nacionaliniame Kauno dramos teatre, spalio 15, 16 d. , lapkričio 17 d.19 val.  "Menų spaustuvėje" Vilniuje.

Spektakliui skirtą kūrinį galima išgirsti čia

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.