V.V. Landsbergio akistata su klausytoju

Rudeniui keliaujant į pabaigą, koncertų ciklas „Kalbanti muzika“ dar tik įpusėjo. Lapkričio 19 d. įvyks trečiasis ciklo koncertas, kuriame klausytis ir bendrauti klausytojai kviečiami su rašytoju, režisieriumi ir bardu Vytautu V.Landsbergiu. Ankstesniuose koncertuose žiūrovai jau galėjo pabendrauti su Neda ir Olegu Ditkovskiu bei Kostu Smoriginu. Pirmuosiuose koncertuose netrūko staigmenų, atlikėjai pristatė savo naujausias dainas, prisiminė ankstyvosios kūrybos laikus. Per visą renginį žiūrovai rašė klausimus, į kuriuos atsakinėdami muzikantai privertė visą salę kvatoti arba labai rimtai susimąstyti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 14, 2013, 7:39 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:02 AM

O.Ditkovskis nuotaikingai papasakojo apie dainą, kurią kuria Nedai, apie kurioziškas situacijas iš muzikanto gyvenimo. Kitame koncerte pasirodęs K.Smoriginas atskleidė, kodėl jo, Nedos ir O.Ditkovskio sukurtas „Meilės trikampis“ nebekoncertuoja. Atlikėjas atskleidė savo barzdos istoriją, prisiminė vaikystę ir studentišką gyvenimą.

Lapkričio 19 d. 19 val. į "Žalgirio" arenos amfiteatrą atvyks dar vienas ciklo „Kalbanti muzika“ svečias – V.V. Landsbergis. Jo kūrybinė veikla jau daug metų spindi Lietuvos kultūros padangėje, jis yra sukūręs apie dvidešimt kino filmų, septynias pjeses ir nemažai eilėraščių tiek vaikams, tiek suaugusiems. Menininkas turintis gebėjimą savo kūrybą perteikti  įvairiausiais būdais, gerbėjų ypač mylimas kaip atlikėjas.

V.V. Landsbergis - bardas, kurio koncertai panašūs į spektaklius, menininkas tarp atliekamų dainų įterpia ir savo kurtų pasakų motyvų.  Savo filosofiniais ir sykiu ironiškais, šypseną keliančiais kūriniais V.V.Landsbergis, rodos, įsiskverbia į kiekvieno klausytojo, didelio ar mažo, sielą.

Koncertą „Kalbanti muzika“ su V.V. Landsbergiu sudarys dvi dalys, kurios visapusiškai atskleis režisieriaus kūrybinį pasaulį. Pirmojoje dalyje režisierius pristatys keletą trumpametražių filmų, o antrojoje atliks visų pamėgtas savo kūrybos dainas, atsakys į klausytojų klausimus.

Nuoširdžiai ironiškame ir jaukiame koncerte rudenišką vakarą rengėjai kviečia praleisti visą šeimą kartu lapkričio 19 d. 19val.  "Žalgirio" arenos amfiteatre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.