M.Levickis į „Sidabrinę gervę“ atvyks iš „Royal Albert Hall“

Balandžio 29-osios vakarą garsiojoje Londono koncertų salėje „Royal Albert Hall“ pasirodys akordeono sensacija vadinamas lietuvis Martynas Levickis. Penktadienį jis atvyks į Vilnių ir gyvai pasirodys Lietuvos kino apdovanojimuose „Sidabrinė gervė 2014”.

Akoreonininkas M.Levickis pasirodys "Sidabrinės gervės" apdovanojimuose.
Akoreonininkas M.Levickis pasirodys "Sidabrinės gervės" apdovanojimuose.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2014, 5:40 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:57 AM

Londono “Royal Albert Hall” savo koncertus yra surengę Bobas Dylanas, Frankas Sinatra, Ericas Claptonas, “The Beatles” ir kiti. M.Levickis balandžio 29-osios vakarą prestižinėje britų scenoje pasirodys su “Royal Northern Sinfonia” orkestru. Publikai jis atliks Lady Gagos hitą “Telephone”.

“Šioje salėje turėjome pasirodyti spalio mėnesį, bet dėl gaisro koncertas buvo perkeltas. Nežinau, kaip pavyks šiandien, nes streikuoja Londono metro, bet tikiuosi žmonės susirinks”, - šypsodamasis kalbėjo akordeonistas.

Svarbiausiose pasaulio salėse laukiamas M.Levickis gegužės 2 d. 18.30 val. pasirodys Lietuvos kino apdovanojimuose „Sidabrinė gervė 2014”. Jie įvyks Vilniaus sporto, pramogų ir verslo centre „Forum Palace“.

„Kartu su styginių kvartetu atliksime „Daft Punk“ kūrinį „Get Lucky“, - atskleidė M.Levickis. - Labai džiaugiuosi sulaukęs kvietimo dalyvauti apdovanojimuose. Esu stebėjęs „Sidabrinės gervės“ transliaciją per televiziją. Dabar bus smagu pačiam tapti jos dalimi. Galima sakyti, kad iš tokio didžiulio koncerto Londone atvykstu į tokį didžiulį renginį Vilniuje.“

„Sidabrinė gervė 2014” apdovanojimų muzikinėje programoje taip pat pasirodys Rafailas Karpis su KASP bigbendu, muzikantės seserys Rūta ir Saulė Rinkevičiūtės, ilgametražio vaidybinio filmo „Santa“ garso takelį sukūrusi grupė „Makchu Pikchu“, aktorė Lina Rastokaitė.

Apdovanojimus rengia Lietuvių kino akademija. Iškilmes tiesiogiai transliuos LRT. Renginio globėjas – Algirdas Butkevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.