Viskas apie aktorių Regimantą Adomaitį – virtualioje parodoje

Sausio 31 d. žymiam lietuvių kino ir teatro aktoriui Regimantui Adomaičiui sukanka 80 metų. Ta proga Lietuvos nacionalinė Martyno Mažvydo biblioteka parengė virtualią parodą „Regimantas Adomaitis. Visą laiką mane traukė teatras“.

Aktoriui R.Adomaičiui sausio 31-ąją sukanka 80 metų.<br>V.Balkūno nuotr.
Aktoriui R.Adomaičiui sausio 31-ąją sukanka 80 metų.<br>V.Balkūno nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 26, 2017, 10:44 AM, atnaujinta Apr 11, 2017, 10:18 AM

Parodoje apžvelgiama R.Adomaičio biografija, jo kūrybinė veikla Kauno ir Vilniaus teatro scenose, supažindinama su aktoriaus vaidmenimis spektakliuose, filmografija, eksponuojamos fotografijos: vaidybinių filmų kadrai, scenos iš teatro spektaklių, taip pat šeimos nariai, bičiuliai aktoriai, režisieriai. Parodos lankytojai turės progą pamatyti dokumentines apybraižas, TV laidas apie aktorių, taip pat vaidybinius filmus, TV spektaklius, kuriuose vaidino R.Adomaitis, pateikta leidinių, straipsnių, aktorių, režisierių, kino ir teatro kritikų atsiliepimų bei prisiminimų.

Parodą parengė Nacionalinės bibliotekos Komunikacijos ir rinkodaros departamento kultūrinės veiklos vadybininkas-vyriausiasis bibliotekininkas Darius Gudelis.

Virtualios parodos svetainė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.