Autobusų stotyje koncertą surengę moksleiviai atsigabeno net fortepijoną

Šią savaitę Kauno autobusų stotyje ne tik kaip įprasta gaudė autobusų varikliai, bet ir skambėjo klasikinės muzikos kūriniai. Keleiviai ir stoties svečiai galėjo klausytis A.Kačanausko muzikos mokyklos mokinių surengto koncerto.

Autobuso laukiantys keleiviai stotyje galėjo klausytis A.Kačanausko muzikos mokyklos moksleivių atliekamų skirtingų klasikinės muzikos kūrinių. <br>Organizatorių nuotr.
Autobuso laukiantys keleiviai stotyje galėjo klausytis A.Kačanausko muzikos mokyklos moksleivių atliekamų skirtingų klasikinės muzikos kūrinių. <br>Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-12-17 13:35

„Smagu, kad moksleiviai galėjo sugroti tokioje netradicinėje erdvėje, kad galėjo išeiti iš savo komforto zonos, pasidalyti savo muzika su stoties keleiviais. Manau, puikiai praleido laiką ir įgavo įdomios patirties“, – kalbėjo renginį organizavusi mokytoja Rita Kigienė.

Koncerto metu sugrota 16 skirtingų klasikinių kūrinių, kuriuos atliko 1–11 klasių moksleiviai. Keleiviai ir autobusų stoties svečiai galėjo klausytis saksofonu, akordeonu ar net fortepijonu atliekamų kūrinių.

„Autobusų stotyje jau grojo Martynas Levickis, Pažaislio festivalio pristatyme buvo Modestas Pitrėnas. Šį kartą skambėjo ne tokių garsių muzikų atliekami kūriniai, bet jie pritraukė ne mažiau dėmesio.

Smagu buvo matyti maloniai nustebusius keleivių veidus, besirenkančius muzikos pasiklausyti parduotuvėlių darbuotojus. Buvo jauku ir šilta“, – kalbėjo „Kautros“ rinkodaros grupės vadovas Mindaugas Sakalauskas.

Atnaujinta Kauno autobusų stotis, darbą pradėjusi beveik prieš metus, spėjo tapti įvairių miesto renginių ir traukos vieta. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.