Šeštadienį Valdovų rūmuose tėčiai su vaikais lankysis nemokamai

Nacionalinis muziejus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmai visus tėčius sveikina su artėjančia Tėvo diena. 2018 m. birželio 2 d., šeštadienį, tėčiai, su nepilnamečiais vaikais atėję apžiūrėti Valdovų rūmų muziejaus ekspozicijų, bilietą galės įsigyti su 100 proc. nuolaida.

 Valdovų rūmu muziejaus ekspozicijos.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Valdovų rūmu muziejaus ekspozicijos.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
 Valdovų rūmuose Tėvo diena švenčiama anksčiau.<br> T.Bauro nuotr.
 Valdovų rūmuose Tėvo diena švenčiama anksčiau.<br> T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 31, 2018, 4:26 PM, atnaujinta May 31, 2018, 4:37 PM

„Džiaugiamės, kad populiarėja atsakinga tėvystė, ir pastebime, kad į muziejus su nepilnamečiais vaikais dažnai ateina ne tik mamos, bet ir tėčiai. Siekdami suteikti daugiau malonių bendravimo akimirkų ir galimybę stiprinti tarpusavio ryšį, norime pasveikinti visus Lietuvos tėčius ir pakviesti šią dieną su nepilnamečiais vaikais laiką gerai praleisti Valdovų rūmuose“, – teigia Valdovų rūmų muziejaus Ekskursijų ir edukacijos skyriaus vedėja Lirija Steponavičienė.

Valdovų rūmų muziejuje tėčiai, atėję su nepilnamečiais vaikais, galės nemokamai aplankyti dvi nuolatines ekspozicijas, pristatančias unikalų archeologinį paveldą ir atspindinčias istorinės rezidencijos funkcijas. Bilietus įsigijusios šeimos kasose taip pat galės pasiimti užduočių knygelę „Gediminaičiai“ ir savarankiškai išsiaiškinti Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų seką bei giminystės ryšius. O šventinėje edukacinėje programoje dalyvaus tik iš anksto užsiregistravę ir edukacinius bilietus įsigiję lankytojai. 12.00 ir 14.00 val. rengiamų edukacinių ekskursijų dalyviai sužinos, kodėl Lietuvos didysis kunigaikštis ir Lenkijos karalius Kazimieras Jogailaitis yra vadinamas „karalių tėvu“. 

Pirmą birželio sekmadienį minima Tėvo diena yra valstybinė šventė, todėl Valdovų rūmų muziejus šią dieną mini anksčiau – birželio 2 d., šeštadienį, o birželio 3 d., sekmadienį, muziejus bus uždarytas. 

Ši graži šeimos šventė pradės ir Valdovų rūmų muziejaus vasaros sezoną – bus pailgintas muziejaus darbo laikas ir lankytojai bus laukiami visomis savaitės dienomis.

Pirmadieniais, antradieniais, trečiadieniais ir sekmadieniais muziejus bus atviras nuo 10 iki 18 val., ketvirtadieniais, penktadieniais ir šeštadieniais – nuo 10 iki 20 val. Bilietų kasos uždaromos likus vienai valandai iki darbo laiko pabaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?