Daug audringų džiazo naktų matęs klubas bus nušluotas nuo žemės paviršiaus

Naktinių klubų mėgėjams – paskutinė galimybė atsisveikinti su vaizdingoje vietoje ant Nemuno kranto veikusiu „Combo“. Didžioji statinio dalis bus nugriauta, o vėliau iškils 6 aukštų biurų pastatas.

Griaunamas vaizdingoje Nemuno pakrantėje stovėjęs „Combo“ klubas, o jo vietoje iškils šešių aukštų biurų pastatas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Griaunamas vaizdingoje Nemuno pakrantėje stovėjęs „Combo“ klubas, o jo vietoje iškils šešių aukštų biurų pastatas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2019, 12:36 PM

Prieš du dešimtmečius įkurto klubo „Combo“ veikla apmirė daugiau kaip prieš metus. Iš pradžių klubas veikė Laisvės alėjoje ir tai buvo viena pirmųjų naktinio pasilinksminimo vietų Kaune. Festivalio „Kaunas Jazz“ aistruoliai čia praleido daug audringų naktelių.

„Combo“ populiarumas privertė savininkus galvoti apie plėtrą, todėl buvo nuspręsta klubą įkurdinti įspūdingo dydžio patalpose, esančiose Raudondvario plente, netoli „Kauno autobusų“ bendrovės.

Vis dėlto lankytojams ši vieta nepasirodė labai patraukli, mat ji maždaug per 3 kilometrus nutolusi nuo Kauno senamiesčio, kuriame veikia dauguma naktinių klubų ir renkasi daugiausia pramogautojų.

Nutraukus klubo veiklą pastato savininku tapo su verslininku Zigmu Petrausku susijusi bendrovė. Tarp 30 turtingiausių Lietuvos žmonių patenkantis Z.Petrauskas yra vienas „Klaipėdos terminalo grupės“ savininkų, jis dirba keliose verslo srityse, nuo senų laikų remia sporto komandas.

Biurų pastato statybai Raudondvario plente numatyta išleisti 11 mln. eurų – tai bus 6 aukštų 5,4 tūkst. kvadratinių metrų ploto pastatas.

„Projektas suderintas, statybos leidimai išduoti, darbai prasidėjo“, – pranešė Kauno savivaldybės Miesto planavimo ir architektūros skyriaus vedėjas Nerijus Valatkevičius. Projekte numatyta, kad trys statinio aukštai bus rekonstruoti, o dar trys papildomai pastatyti.

Pirmasis aukštas skirtas komercinėms patalpoms, likę – biurams. Darbus tikimasi užbaigti dar šių metų pabaigoje.

Po kelerių metų ši vieta bus itin gyvybinga, nes visai netoliese ketinama tiesti Kėdainių tiltą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.