Internetiniame muzikos festivalyje „Atlantida vonioje“ – atlikėjų pasirodymai iš vonios

Ketvirtą kartą vyksiantis nemokamas šiuolaikinio meno ir muzikos festivalis „Atlantida 2020“ šiais metais persikėlė į virtualią erdvę ir tapo „Atlantida vonioje“. Muzikos festivalis jau gegužės 14 dieną kvies žiūrovus tiesiogiai internetu stebėti jaunųjų alternatyvios muzikos kūrėjų pasirodymus.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 13, 2020, 10:14 AM

Kol masiniai susibūrimai nėra galimi, meno ir muzikos renginiai keičia savo formatą. Pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje, Tiškevičių rūmų kiemelyje, turėjęs įvykti šiuolaikinio meno ir muzikos festivalis „Atlantida 2020” šiais metais persikėlė į virtualią erdvę arba tiksliau – vonią. 

„Atlantida vonioje“ tai vienos dienos online festivalis, kuriame atlikėjai savo muzika dalinsis iš vonios kambario ar net nuo ežero kranto. Projekto tikslas ne tik laisva forma supažindinti visuomenę su jaunaisiais kūrėjais, tačiau ir praskaidrinti žmonių, besidominčių muzika bei aktyviai lankančių įvairius kultūrinius renginius, kasdienybę karantino metu. Tad renginyje netrūks ir juoko: žiūrovų laukia ne tik muzikiniai pasirodymai, bet ir nuotaikingi interviu su atlikėjais bei linksmi iššūkiai. Transliacija vyks „Festivalis Atlantida“ Facebook puslapyje.

Virtualiam festivaliui, vyksiančiam jau šį ketvirtadienį, spalvingus bei išskirtinius pasirodymus paruošė 2019 metų muzikos inkubatoriaus „Novus“ antrosios vietos laimėtojai „John’s Shower band“, Tamsta grupių konkurso „Garažas’20“ pusfinalio dalyviai „Kieno Mishke Kankorezhiai“, neseniai savo pirmąjį albumą „Bitės skrydis“ pristačiusi Elzė Urbietytė bei kiti jaunieji alternatyvios muzikos kūrėjai: Fluvial, Gabija Petrauskaitė, grupė „SynthEtika”. Šių metų festivalį taip pat papildys ir elektroninė muzika – specialiai „Atlantida vonioje“ skirtus pasirodymus paruošė DJ duetas Kessini ir Su Prieskoniais bei DJ Darktaras.

Online muzikos festivalis ATLANTIDA VONIOJE jau gegužės 14 dieną, tiesiogiai nuo 18 val., Festivalis Atlantida Facebook puslapyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.