Nuo šio savaitgalio visą vasarą po Pažaislio liepomis liesis muzika

XXV Pažaislio muzikos festivalis, nepaisant pasaulį sukrėtusių negandų, jau šį savaitgalį prasideda aukštai iškelta galva.

Šiemet klausytojus į unikalų ir be galo gražų Pažaislio vienuolyno kiemą festivalis kvies net penkis kartus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Šiemet klausytojus į unikalų ir be galo gražų Pažaislio vienuolyno kiemą festivalis kvies net penkis kartus.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 18, 2020, 9:27 AM

Šiemet klausytojus į Pažaislio vienuolyno kiemą festivalis kvies net penkis kartus – ir atlikėjams, ir klausytojams būti šioje unikalioje ir be galo gražioje vietoje yra išskirtinė patirtis ir didelė šventė.

Renginius lydės kaip niekad daug gražių sukakčių: Pažaislio muzikos festivalis vyks 25-ą kartą, Šv.Kazimierio seserys, kurios gyvena Pažaislio vienuolyne, mini kongregacijos įsikūrimo 100 metų sukaktį, švęsime kompozitorių Ludwigo van Beethoveno 250-ąsias, Frederico Chopino 210-ąsias bei Leopoldo Godowskio 150-ąsias gimimo metines.

Pradedamajame jubiliejinio festivalio koncerte liepos 19-ąją į bendrą muzikos fiestą susiburs žinomiausi atlikėjai: pasaulinį populiarumą pelnęs tenoras Edgaras Montvidas, visuose žemynuose Lietuvą garsinantis pianistas Lukas Geniušas, skambusis Kauno valstybinis choras ir iššūkių nebijantis Lietuvos valstybinis simfoninis orkestras. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.