Redaktorius R.Valatka - gyvas ir sveikas, jo pagrobimo autorė - šiandienos lrytas.lt redaktorė D.Ibelhauptaitė (nuotraukos, video)

Galima lengviau atsikvėpti. Žinia apie R.Valatkos pagrobimą - netikra. Tai - režisierės Dalios Ibelhauptaitės sumanymas. Ji yra šios dienos lrytas.lt redaktorė. Kūrėja įsitikinusi, kad be provokacijų neįmanoma išjundinti ir pabudinti visuomenės.

Portalo vyriausiasis redaktorius Rimvydas Valatka - gyvas ir sveikas. Jo pagrobimas - režisierės Dalios Ibelhauptaitės idėja. Ji - penktadienio lrytas.lt vyriausioji redaktorė.
Portalo vyriausiasis redaktorius Rimvydas Valatka - gyvas ir sveikas. Jo pagrobimas - režisierės Dalios Ibelhauptaitės idėja. Ji - penktadienio lrytas.lt vyriausioji redaktorė.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 14, 2011, 11:39 AM, atnaujinta Mar 27, 2018, 10:10 PM

Anksčiau lrytas.lt rašė, kad esą naktį iš ketvirtadienį į penktadienį į lrytas.lt redakciją kreipėsi pilietis iš Vilniaus, kuris tvirtino matęs, kaip iš vienos požeminės stovėjimo aikštelės Vilniuje naudojant brutalią jėgą buvo pagrobtas Rimvydas Valatka. Pilietis esą tvirtino, kad nusikaltimą vėlai vakare užfiksavo savo mobiliuoju telefonu - filmuotoje medžiagoje matyti, kaip portalo lrytas.lt vyriausiąjį redaktorių prie automobilio esą užpuola du galingo sudėjimo vyrai.

Visa tai - kūrybinė provokacija. Ši istorija - sukurta.

Portalas inscenizavo vyriausiojo redaktoriaus pagrobimą. Esą nusikaltėliai apstumdo R.Valatką, grasindami uždeda ant galvos maišą ir surišę išveda pro duris į lauką, kur dingsta.

Komentatoriai spėliojo, ar tai tikras pranešimas, ar pokštas. Kai kurie jų nujautė, kad tokia naujiena negali būti tikra.

Artimiausias kelias valandas portalui vadovaus režisierė D.Ibelhauptaitė. Kviečiame skaityti jos komentarą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.