Komisarą apstumdžiusi R. Janutienė pažeidė etikos kodeksą

Rengdama reportažą policijos

Televizijos laidą „Paskutinė instancija“ rengianti R. Janutienė apstumdė Kauno vyriausiojo policijos komisariato viršininką A. Kaminską.<br>M. Juknevičiūtė
Televizijos laidą „Paskutinė instancija“ rengianti R. Janutienė apstumdė Kauno vyriausiojo policijos komisariato viršininką A. Kaminską.<br>M. Juknevičiūtė
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 27, 2012, 8:09 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 2:59 AM

„Sprendimas yra priimtas. Pripažinta, kad pažeisti Lietuvos žurnalistų ir leidėjų etikos kodekso 8 ir 11 straipsniai“, - sakė komisijos pirmininko padėjėja Egidija Leveikaitė.

Minėti straipsniai numato, kad informacija turi būti renkama ir skelbiama tik etiškais ir teisėtais būdais bei draudžia informacijos šaltiniui daryti spaudimą, piktnaudžiauti visuomeniniu statusu ir profesinėmis galimybėmis.

TV3 televizijos laidą „Paskutinė instancija“ rengianti R. Janutienė Kauno vyriausiojo policijos komisariato viršininką Algirdą Kaminską apstumdė, klausinėdama jo apie Drąsiaus Kedžio ir Laimutės Stankūnaitės dukters perdavimą motinai. Įraše matyti, kaip R. Janutienė stumdo ir užgaulioja komisarą.

Į etikos komisiją gegužės mėnesį kreipėsi Policijos departamentas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.