Savaitgalį Kaune oficialiai prasidės centralizuoto šildymo sezonas

Nuo pirmadienio Kaune pradėtos

Gyvenamųjų namų šilumos vartotojai šildymo sezoną gali pradėti anksčiau nei planuota, tai suderinę su savo šilumos tiekėju.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Gyvenamųjų namų šilumos vartotojai šildymo sezoną gali pradėti anksčiau nei planuota, tai suderinę su savo šilumos tiekėju.<br>V. Balkūno asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 16, 2012, 1:41 PM, atnaujinta Mar 16, 2018, 2:00 AM

„Kol kas sinoptikai prognozuoja rudeniškai šiltus orus, tad kol kas šildymo sezono dar nepradedame. Žmonės puikiai supranta, kad šildymo kainos šią žiemą bus didelės, todėl nesistebime, kad pastarosiomis dienomis esame gavę tik pavienių gyventojų prašymų pradėti šildyti būstus.

Žinoma, jau greitai gali spustelėti šaltukas, todėl rekomendavome savivaldybės administracijos direktoriui išleisti įsakymą savaitės pabaigoje pradėti šildymo sezoną“, - teigė Kauno miesto meras Andrius Kupčinskas.

Anot savivaldybės administracijos vadovo Dainiaus Ratkelio, šiemet dėl šilto rudens ir atsižvelgiant į gyventojų prašymus, šildyti patalpas šilumininkai pradės šiek tiek vėliau nei pernai.

Tačiau centralizuotai savivaldybės įmonės „Kauno energija“ tiekiama šiluma namus jau pasiekia. Todėl gyvenamųjų namų šilumos vartotojai šildymo sezoną gali pradėti anksčiau nei planuota, tai suderinę su savo šilumos tiekėju. Tiesa, pradėjusiems anksčiau šildytis nebus skaičiuojamos kompensacijos už laikotarpį iki oficialios šildymo sezono pradžios.

„Praėjusiais metais šildymo sezonas prasidėjo spalio 14 dieną. Šįmet oficialų šildymo sezoną visame mieste pradėsime spalio 20-ąją“, - tvirtino Kauno miesto savivaldybės Administracijos direktorius D. Ratkelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.