Padėkos ir premijos - už klestintį Druskininkų kurortą

Šešios originalios bronzinės „Ratnyčėlės“ skulptūrėlės ir šeši

"Ratnyčėlės" skulptūrėlė iš Druskininkų mero R. Malinausko (dešinėje) rankų - Mokslų Akademijos prezidiumo nariui profesoriui A. Vasiliauskui.<br>Z. Šilinskas
"Ratnyčėlės" skulptūrėlė iš Druskininkų mero R. Malinausko (dešinėje) rankų - Mokslų Akademijos prezidiumo nariui profesoriui A. Vasiliauskui.<br>Z. Šilinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Jan 25, 2013, 11:20 PM, atnaujinta Mar 13, 2018, 5:51 AM

Vienuoliktą kartą Druskininkuose surengtoje padėkos šventėje „Druskininkai 2012“ buvo pagerbti prie kurorto klestėjimo labiausiai prisidėję asmenys ir kolektyvai.

„Nelengva atrinkti geriausius, nes turime daug nuoširdžių pagalbininkų. Stengiamės kasmet apdovanoti vis kitus, nors kartais norėtųsi ir pakartoti.

Norėčiau padėkoti visiems, kurie prisidėjo, kad kurortas pasiektų dar vieną rekordą - pernai sulaukėme apie 250 tūkstančių turistų iš Lietuvos ir užsienio, o nakvynių skaičius siekia beveik pusantro milijono“, - pradėdamas vakarą sakė Druskininkų savivaldybės meras Ričardas Malinauskas.

„Ratnyčėlės“ skulptūrėlės už sėkmingą bendradarbiavimą, veiklą, naujų darbo vietų kūrimą buvo įteiktos Lietuvos mokslų akademijai, Vilniaus universiteto Santariškių klinikoms, bendrovės „Linveda“ direktoriui Rimvydui Žilinskui, Druskininkų policijos komisariatui, „Ryto“ gimnazijai ir daugkartiniam Lietuvos sportinio ėjimo čempionui bei treneriui Kęstučiui Jezepčikui.

Stikliniai mineralinio lašai primins Alytaus miesto vyriausiajam policijos komisariatui padėką už sėkmingą darbą kurorte, Lietuvos bankui - už jo įamžinimą išskirtinėje monetoje, Vandens pramogų parkui - už puikius rezultatus ir inovacijas, Druskininkų gidų asociacijai - už kurorto vardo garsinimą, Druskininkų „Lions“ moterų klubui - už aktyvią ir nuoširdžią visuomeninę veiklą, o asociacijai „Druskininkų klubas“ - už kūrybingos bendruomenės kūrimą.

Penai penkiasdešimtmetį šventęs moterų ansamblis su vadove Julija Čiurlioniene ir trisdešimtmetį minėjęs moterų choras „Gija“ su vadove Janina Macevič apdovanoti premijomis po 1500 litų už ilgametį kultūros puoselėjimą kurorte.

Padėkos vakaro dalyvius linksmino sopranų trio „Trys panteros“, muzikinė grupė „El Fuego“ ir kurorto jaunieji šokėjai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.