Prieš puldamas į glėbį V. Uspaskichui, R. Paksas pasitarė ir su žmona

Numatomos Darbo partijos ir partijos „Tvarka ir Teisingumas“ (TT) jungtuvės nėra jokia naujiena Rolando Pakso žmonai Laimutei Paksienei. Ji sakė, kad vyras, prieš priimdamas sprendimą, tarėsi ir su ja intymioje namų aplinkoje.

R. Paksas tarėsi ir su savo žmona, ar verta pradėti bendrus darbus su V. Uspaskichu.<br>R. Danisevičius.
R. Paksas tarėsi ir su savo žmona, ar verta pradėti bendrus darbus su V. Uspaskichu.<br>R. Danisevičius.
Daugiau nuotraukų (1)

Artūras Jančys

Feb 19, 2013, 3:17 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 1:35 PM

„Vyras nuo manęs nieko neslepia, nors aš į politiką nesikišu, padedu jam kitaip“, – portalui lrytas.lt kalbėjo politiko žmona. Ji teigė pritarianti politinėms jungtuvėms, nes tiki, kad jos vyras, kurį ji lygino su šviesos nešėju, kartu su Viktoru Uspaskichu išsklaidys tamsą Lietuvoje. L. Paksienei „darbiečių“ lyderis atrodo simpatiškas, humoro sklidinas vyras.

Paklausta, ar naujos partijos kūrimas dar labiau neatitrauks vyro nuo šeimos, kuriai skirtą laiką ir šiaip praryja politinė veikla, L. Paksienė atsakė: „Rolandas kupinas energijos, jos visiems užteks. Jis klausė ir mano nuomonės, ar verta žengti tokį žingsnį. Aš pritariau, nes manau, jog tokie du charizmatiški lyderiai nušvies šalį, išvalys „brudą“ iš Lietuvos. Bus daugiau pozityvo, dedu daug vilčių“, – pakiliai kalbėjo L. Paksienė.

Politiko žmona prisipažino, kad didžioji dalis namų ūkio rūpesčių gula ant jos pečių, bet ji nesanti tik tarnaitė, virėja ir skalbėja namuose.

„Mes su Rolandu kalbame apie viską - ir apie politiką, tik aš aktyviai nesikišu. Nesu tokia griežta kaip anksčiau, tapau tolerantiškesnė“, – tikino L. Paksienė.

„Tvarkiečių“ vado žmona atrodė susižavėjusi už juodąją buhalteriją teisiamu „darbiečių“ lyderiu V. Uspaskichu. Jai ypač patiko V. Uspaskicho gebėjimas elgtis su moterimis.

„Jis toks pasitempęs, pasižymi humoro jausmu. Moterims pasakyti komplimentų nevengia. Ir man yra pasakęs“, – prisipažino L. Paksienė.

Tiesa, politikų poros yra susitikę bendruose renginiuose, V. Uspaskicho kaip svečio savo namuose R. Pakso žmona nėra mačiusi.

„Gal ir buvo pas mus su Rolandu jiedu susėdę už stalo, kai manęs nebuvo namuose, nemačiau“, – teigė L. Paksienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.