Darbo partijos atstovė neigia, kad V. Uspaskichas atskrido iš Marso

Darbo partijos narė Dangutė Mikutienė stojo ginti partijos pirmininko Viktoro Uspaskicho, kurio keistas elgesys pastarosiomis dienomis tapo apkalbų tema. Seimo narė piktinosi, kad spekuliacijų apie galimas V. Uspaskicho silpnybes dalyviu tapo ir premjeras Algirdas Butkevičius.

V.Uspaskicho sveikatos būklė jau tapo visuomenės apkalbų objektu.<br>R. Danisevičius
V.Uspaskicho sveikatos būklė jau tapo visuomenės apkalbų objektu.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 6, 2013, 5:28 PM, atnaujinta Mar 10, 2018, 12:01 PM

„Ne paslaptis, kad tuo metu, kai žmogui sunku, visada atsiranda „geradarių“, kurie padaro viską, kad taptų dar sunkiau. O ką jau kalbėti apie tokį metą, kai sunkioje situacijoje atsiduria vienos didžiausių ir populiariausių partijų pirmininkas — Viktoras Uspaskichas, kurio pavardė ir taip sukelia alergijos priepuolį kai kuriems „objektyviais“ save laikantiems politologams ir apžvalgininkams“, – teigia D. Mikutienė savo straipsnyje, kurį trečiadienį išplatino Darbo partija.

D. Mikutienė teigia pati dalyvavusi teismo posėdyje, po kurio V. Uspaskichas prastai pasijuto. Jai buvo akivaizdu, kad bendražygis išgyvena didelį stresą, tad staigus sveikatos pablogėjimas nenustebino.

Ji pasipiktino pranešimais, kad Darbo partijos lyderis vartoja narkotikus ir gali piktnaudžiauti alkoholiu.

„Absurdiškiausia tai, kad paskalos tampa politiniu ginklu. Premjeras Algirdas Butkevičius komentuodamas tokio lygio gandus, sąmoningai, o gal ir nevisai, pats įsivėlė į Darbo partijos pirmininko šmeižto kampaniją ir savo pareiškimais davė dar daugiau peno gandams, paskaloms ir apkalboms. Ko vertas vien Ministro Pirmininko pasakymas, jog gandai apie Viktorą „gali būti ir netiesa“. Panašu, kad nuo šiol absurdiškas posakis „kas galėtų paneigti“, turės brolį dvynį „tai gali būti ir netiesa“, – tvirtina D. Mikutienė.

„Anksčiau paskalų nešiotojus vadindavo paprastai — gandonešiais. Dabar gi juos pagarbiai vadina troliais. (…) Lietuva „ištrolinta“, gerbiamieji. Ant tokios trolių meškerės užkibo ir Premjeras“, – rašo Darbo partijos atstovė.

D. Mikutienei kyla klausimas, kada paskalų nešiotojai mes kitą „bombą“: „Gal bandys įtikinti Lietuvą, kad V. Uspaskichas yra ateivis iš Marso? Ar ir tuomet Premjeras sakytų, kad gandas apie V. Uspaskich atvykimą iš Marso „gali būti ir netiesa“?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.