M. Wizard į gatvės cirko festivalį atsiveš giljotiną

Savo kūrybinėmis idėjomis ir talentu Mantas Wizard jau pelnė ne tik įvairių šalių žiūrovų, bet ir šios srities žinovų pripažinimą. Jo originalios idėjos ir efektingai atliekami triukai padėjo jaunajam iliuzionistui iš Lietuvos ne viename tarptautiniame konkurse tapti laureatu. Tačiau, atrodo, sėkmė jam nesusuko galvos ir jis neketina užmigti ant laurų. Mantas baigia parengti naujus, ekstremalius pasirodymus, kurių premjera įvyks gatvės cirko festivalio „Stebuklų šalis“ metu.

Tai, kad Mantas yra išskirtinis šių laikų iliuzionistas įrodo ir garsių magų įvertinimai.<br>Organizatorių nuotrauka
Tai, kad Mantas yra išskirtinis šių laikų iliuzionistas įrodo ir garsių magų įvertinimai.<br>Organizatorių nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 11, 2013, 2:05 PM, atnaujinta Mar 3, 2018, 3:29 AM

„Festivaliui esu parengęs kelias kvapą gniaužiančias premjeras, kurių metu, kartu su asistente Kristina Tarasevičiūte, stebinsime publiką aštresniais vaizdais. Šįkart mano amunicijoje yra net dešimt kardų. Pasirodymų metu ketinu Kristiną uždaryti į dėžę ir ją susmaigstyti kardais“, – atskleidė pasirodymo detales magas.

Vis dėl to, anot jo, programos vinimi bus tikrų tikriausia giljotina. Ją iliuzionistas ketina išbandyti ir su žiūrovais.

„Pasirodymų metu, kurių festivalyje turėsiu net keturis, žadu labai artimai bendrauti su publika. Giljotiną būtinai išbandysiu su pačiais smalsiausiais ir drąsiausiais festivalio žiūrovais“, – tikino M. Wizard.

Vieninteliame Baltijos šalyse gatvės cirko festivalyje „Stebuklų šalis“, kuris įvyks paskutinį liepos savaitgalį Klaipėdoje, dalyvausiantis iliuzionistas iš Lietuvos jau beveik 10 metų Lietuvai atstovauja įvairiuose tarptautiniuose iliuzionistų kongresuose ir konkursuose. Be to, yra surengęs savo pasirodymus daugelyje Europos valstybių, taip pat ir pasaulio pramogų sostinėje – Las Vegase.

Tai, kad Mantas yra išskirtinis šių laikų iliuzionistas įrodo ir garsių magų įvertinimai. Pavyzdžiui, garsusis amerikietis Jeffas McBride'as (žinomas Magnus slapyvardžiu) jaunajam iliuzionistui iš Lietuvos yra pasakęs: „Tu esi šio meno ateitis“.

Festivalis „Stebuklų šalis“ įvyks liepos 26–28 dienomis Šiaurės rage, netoli Senosios perkėlos. Ten profesionalūs šiuolaikinio cirko artistai kasdien demonstruos vis kitokią programą. Iš viso festivalio metu bus atlikti 45 pasirodymai.

Gatvės arba šiuolaikinis cirkas jungia tradicinio cirko elementus ir klasikinio teatro vaidybą, kai pasirinkta istorija pasakojama ne tik žongliruojant ar grojant, bet ir taikant kitokią tradiciniam cirkui būdingą techniką. Bene didžiausias gatvės cirko išskirtinumas – betarpiškas bendravimas su publika ir gebėjimas įtikti skirtingoms amžiaus grupėms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.