Kova su kioskais vyksta vangiai

Vasaros pradžioje valdininkai garsiai pareiškė, kad kovos su miestą darkančiais nelegaliais kioskais, ir vieną jų nukėlė. Tačiau po to stojo tyla.

Vasaros pradžioje valdininkai garsiai pareiškė, kad kovos su miestą darkančiais nelegaliais kioskais, ir vieną jų nukėlė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Vasaros pradžioje valdininkai garsiai pareiškė, kad kovos su miestą darkančiais nelegaliais kioskais, ir vieną jų nukėlė.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Vėjūnė Inytė

Aug 24, 2013, 7:17 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 6:32 PM

Prieš du mėnesius savivaldybės darbuotojai suskaičiavo, kad mieste stovi 24 nelegalūs ar apleisti kioskai. Tada įvyko parodomoji akcija, kurios metu buvo nukeltas Radvilėnų plento, A.Baranausko ir Vydūno alėjų sankryžoje stovėjęs nelegalus statinys, rašo „Lietuvos ryto" priedas „Laikinoji sostinė".

Miesto meras Andrius Kupčinskas garsiai žadėjo, kad nesitaikstys su nelegaliai veikiančiais kioskais ir juos nukels.

Nuo to laiko mieste dingo tik dar vienas apleistas kioskas Šiaurės prospekte.

Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis sakė, kad kioskų nukėlimas miesto biudžetui kainuoja 200–800 litų. Už darbus turintys sumokėti kioskų savininkai dar ieškomi.

Smulkieji verslininkai, norintys tęsti prekybą kioskuose, raginami pratęsti arba gauti naujus prekybos leidimus. Iki šiol leidimų prekiauti kioskuose paprašė tik keli verslininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.