„Forum Cinemas Vingis“ buvo dingusi elektra, nebuvo rodomi filmai

Vilniaus Savanorių prospekte buvo dingusi elektra. Be elektros tiekimo buvo likę daugybė kavinių, parduotuvių ir gyventojų. Elektriniai prietaisai netikėtai išsijungė antradienį po pietų. Elektra atsirado 17 val. 40 min.

Be elektros tiekimo liko „Forum Cinemas Vingis“ kino teatras.<br>D.Umbraso nuotr.
Be elektros tiekimo liko „Forum Cinemas Vingis“ kino teatras.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Evelina Valiuškevičiūtė

2013-08-27 17:22, atnaujinta 2018-03-01 17:26

Savanorių prospekte įsikūrusios kavinės „Čili pica“ pamainos vadybininkė portalui lrytas.lt tvirtino, kad elektra dingo maždaug pusę keturių. Tai patvirtino ir „Lesto“ atstovas Ernestas Naprys. 

 „Gedimas buvo užfiksuotas 15 val. 38 minutės. Priežastis dar nėra nustatyta, yra išsiųstos operatyvinės brigados. Tiekimą atsatyti tikimės maždaug per valandą. Sutrikimus pajuto apie 800 vartotojų. Paprastai yra nurodoma, kad gedimas bus pataisytas per tris valandas, bet tai bandoma padaryti kuo greičiau“, - sakė E.Naprys.

E.Naprio teigimu, elektros tiekimas nutrūko ir Donelaičio, Čiurlionio, Konarskio gatvėse. Šių gatvių sankryžose neveikia ir šviesoforai.

„Taip, maždaug pusvalandį esame be elektros. Tiesiog išsijungė ir viskas. Iš karto paskambinome savo ūkvedžiui. Pranešė, kad elektra atsiras apie šeštą valandą. Tai sukėlė labai daug nepatogumų. Turime sąskaitas rašyti ranka, neveikia kasos aparatai“, - 16 val. pasakojo kavinės darbuotoja.

Picerijos darbuotojai dingus elektrai, turėjo verstis per galvas: „Neturėjome, ką daryti, mūsų klientai turi sėdėti lauke. Viduje tamsu, viskas išsijungė. Jokio maisto, nieko – net paprasčiausio alaus negalime įpilti, nes neveikia šaldymas“.

Picerijos darbuotojos teigimu, tai labai pakenks kavinės apyvartai: „Tokiu metu – apie penktą ir šeštą valandą sueina visi žmonės. O mes negalime aptarnauti“.

Be elektros tiekimo liko ir „Forum Cinemas Vingis“ kino teatras. Iki vakaro nebuvo rodomi kino seansai. Pasak „Forum Cinemas Vingis“ kasų administratorės, elektra atsirado apie 17 val. 40 min. Kino teatras patyrė nuostolių, šiuo metu jie skaičiuojami. Buvo atšaukti maždaug aštuoni kino seansai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.