Tik dvi Kauno mokyklos naujus mokslo metus pradės sekmadienį, o kitos - pirmadienį

Leidus mokyklų bendruomenėms apsispręsti, kada joms patogiau surengti mokslo metų pradžios šventę, beveik visos pasirinko rugsėjo 2-ąją, pirmadienį.

Rugsėjo 1-ąją, sekmadienį, naujų mokslo metų pradžią paminės Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų mokykla ir Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) vidurinė mokykla.<br>M.Patašiaus nuotr.
Rugsėjo 1-ąją, sekmadienį, naujų mokslo metų pradžią paminės Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų mokykla ir Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) vidurinė mokykla.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Aug 29, 2013, 1:16 PM, atnaujinta Mar 1, 2018, 4:27 PM

Rugsėjo 1-ąją, sekmadienį, naujų mokslo metų pradžią paminės Generolo Povilo Plechavičiaus kadetų mokykla ir Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (LSMU) vidurinė mokykla. Šiose mokyklose mokosi vaikai bei jaunuoliai ne tik iš Kauno, bet ir iš kitų šalies rajonų, todėl jų artimiesiems patogiau atvykti į šventę sekmadienį.

Kaip naujienų agentūrai ELTA sakė Kauno miesto savivaldybės Švietimo ir ugdymo skyriaus vedėjas dr. Antanas Bagdonas, šį rudenį naujuosius mokslo metus pradės 174 savivaldybės ugdymo įstaigos. Tai - 9 pradinės mokyklos, 7 progimnazijos, 13 pagrindinių mokyklų, 17 vidurinių mokyklų, 11 gimnazijų, 2 jaunimo mokyklos, 8 specialiosios mokyklos ir ugdymo centrai, 20 neformalaus ugdymo įstaigų, 71 lopšelis-darželis, 13 vaikų darželių, 4 mokyklos - darželiai ir 2 aptarnaujančios įstaigos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.