Jauniausias Lietuvos meras jonaviškį auklėjo per „Facebook“

Jonavos meras Mindaugas Sinkevičius nedorus piliečius pamoko ir „Facebook“ tinkle. Trečiadienį jis pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame matosi, kaip taksistas atvažiuoja prie šiukšlių konteinerių, iš bagažinės išsiima maišą šiukšlių ir nesivargindamas įmesti atliekų į konteinerį tiesiog sviedžia jį šalia.

Taksistas sustojo prie šiukšlių konteinerių, iš bagažinės išsiėmė maišą šiukšlių ir nesivargindamas įmesti atliekų į konteinerį tiesiog sviedė jį šalia.<br>Stopkadras
Taksistas sustojo prie šiukšlių konteinerių, iš bagažinės išsiėmė maišą šiukšlių ir nesivargindamas įmesti atliekų į konteinerį tiesiog sviedė jį šalia.<br>Stopkadras
Daugiau nuotraukų (1)

Sigita Purytė

Sep 18, 2013, 4:54 PM, atnaujinta Feb 22, 2018, 1:51 AM

„Kai kas „įvertino“ savivaldybės pastangas turėti švaresnę ir tvarkingesnę aplinką. Ką gi, sveikiname! Netrukus būsit pakviestas į savivaldybę atsiimti piniginės „dovanos“ – baudos“, – prie įrašo į nusižengėlį kreipėsi meras.

Vaizdo įraše iš prie konteinerių įrengtos vaizdo kameros nesunkiai matosi automobilio numeris ir vairuotojo veidas.

„Mus kritikuoja, kad skylės konteineriuose per mažos, bet žmonės net nesistengia į jas įdėti, net pabandyti nemėgina“, – piktinosi meras.

Jis paprašė, kad taksisto elgesį įvertintų Kauno regiono aplinkos apsaugos departamento Jonavos skyrius. „Jam gali būti skirta iki 200 litų bauda ir dar 500 litų už žalą gamtai. Šiukšlintojas gali netekti iš viso 700 litų“, – aiškino rajono galva.

Jonavos merui M.Sinkevičiui – 29-eri. Jis Jonavos rajonui vadovauja nuo 2011 metų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.