D.Medvedevas premjerui A.Butkevičiui - vis dar nepasiekiamas

Premjeras Algirdas Butkevičius teigia, kad jo patarėjas Antanas Vinkus yra įgaliotas kalbėtis su

A.Butkevičius teigė, kad su Rusijos premjeru D.Medvedevu susisiekti nepavyko.<br>AP nuotr. iš archyvo
A.Butkevičius teigė, kad su Rusijos premjeru D.Medvedevu susisiekti nepavyko.<br>AP nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Oct 9, 2013, 4:49 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 7:58 AM

„Vakar vakare pavyko su G.Oniščenkos pavaduotoju pakalbėti, šįryt taip pat pavyko pasikalbėti. Ryte pasirašiau raštą, pagal jų pageidavimą, kad jie norėtų matyti pieno perdirbimo įmonių vadovus ir mano patarėją Antaną Vinkų (patarėjas sveikatos klausimais ir buvęs Lietuvos ambasadorius Maskvoje - BNS), ir patvirtino, kad mano raštą gavo, kad jie deleguojami nuo Lietuvos kalbėtis su G.Oniščenka, kalbant apie pieno produktus“, - trečiadienį po Vyriausybės posėdžio žurnalistams sakė A.Butkevičius.

Anot jo, dar neaišku, kada įvyks susitikimas su G.Oniščenka, tačiau atsakymo laukiama dar trečiadienį. Ministras pirmininkas teigė, kad Lietuva norėtų susitikti penktadienį.

„Tikimės atsakymą gauti jau šiandien. Mes norime, kad kuo greičiau įvyktų, pageidavimas buvo išsakytas, kad penktadienį“, - sakė premjeras.

Pats A.Vinkus trečiadienį su BNS kalbėtis atsisakė: „Jokių komentarų neduodu ir negaliu duoti, dirbu man pavestą darbą“.

A.Butkevičius teigė, kad su Rusijos premjeru Dmitrijumi Medvedevu susisiekti nepavyko, nes antradienį jis buvo komandiruotėje, o trečiadienį lankosi žemės ūkio produktų parodoje Maskvoje. Tačiau, pasak A.Butkevičiaus, Lietuvos žemės ūkio ministras susitiko su Rusijos ministru.

„Žemės ūkio ministras (Vigilijus Jukna - BNS) po to skambino, kad tikrai Rusijos žemės ūkio ministras buvo atėjęs, pasisveikino (...) ir kol kas kitokios informacijos neturiu“, - tikino ministras pirmininkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.