A.Patackas serga mirtina liga

„Jie čia dabar mane ūdys iki gyvenimo pabaigos, o tos pabaigos jau ilgai laukt nereikės“, – rytoj, antradienį, 22 val. 00 min. laidoje „Patriotai“ per „Lietuvos ryto“ televiziją ištars Seimo narys Algirdas Patackas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-21 15:35, atnaujinta 2018-02-20 23:41

Laidos žurnalistai Rūta Janutienė ir Tomas Čyvas, tikėjęsi išaiškinti tikrąsias neseniai viename prekybos centre įvykusios vagystės priežastis ir aplinkybes, kreipėsi į Nepriklausomybės akto signatarą prašydami susitikti. Tačiau žurnalistai išgirdo netikėtą A.Patacko išpažintį – jam diagnozuota mirtina liga.

„Algirdas labai neturi laiko, nes jam gydytojai davė tik dvejus metus gyventi – kepenų vėžys. Penkios operacijos, dar su morfijumi. Ir kai ponas Algirdas praguli po 22 valandas kryžiumi ant patalo, kad paskui galėtų susikaupti ir išeiti, tai taip irgi būna“, – laidoje „Patriotai“ atvirai kalbės Seimo nario brolis, žinomas poetas Gintaras Patackas.

Ar gali būti, kad sunkios ligos išvargintas neseniai 70-ąjį jubiliejų atšventęs Seimo narys, menką vagystę įvykdė paveiktas stiprių nuskausminamųjų?

Paklaustas apie mįslingą saulėgrąžų pakelio ir elektros lemputės vagystę A.Patackas prasitars: „Aš buvau neatidus, o toliau viskas vyko kitaip, nei spauda rašo. Bet aš nenoriu čia aiškintis tų dalykų – man tai per žema. Aš esu eilinis triukšmautojas, bet pašovė į kaktą. Aš iš dalies kaltas, bet ten dar ne viskas aišku, yra užkulisiai šiokie tokie.“

A.Patackas tikins, kad istorija prekybos centre vyko visai kitaip, nei tai pateikė žiniasklaida, tačiau aiškintis neketina – Seimo nariui tai atrodo per žema. „Aš tik vieną sakinį galiu pasakyti, kaip katalikas aš savo nuodėmklausiui privalau išpažinti savo nuodėmes. Aš nelaikau šito nuodėme ir nesakysiu šito“, – jau rytoj laidoje „Patriotai“ kalbės Kovo 11–osios akto signataras.

Išskirtinis A.Patacko prisipažinimas apie mirtiną ligą – rytoj, antradienį, 22.00 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?