Būrėja V.Budraitytė pranašauja A.Bružaitei laisvę ir dar vieną santuoką

„Kortos rodo, kad Alma Bružaitė išeis iš kalėjimo po keturiolikos metų ir galbūt netgi dar kartą ištekės. Tiesa, gali būti, kad tai bus santuoka su Dievu ir Alma pasirinks vienuolyną“, – pasakys būrėja Vaiva Budraitytė laidos „Nusikaltimas ir bausmė“ filmavimo grupei, atvykusiai užbaigti laidų „Nusikaltimas ir bausmė“ ciklo apie garsiausią Lietuvos motiną žudikę Almą Bružaitę.

Lrytas.lt fotomontažas
Lrytas.lt fotomontažas
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-11 10:07, atnaujinta 2018-02-20 11:21

„Jonaitis nebejaučia nepritekliaus, išsivadavo nuo alkoholizmo ir tamsos, kuri buvo užvaldžiusi jo gyvenimą, o po dviejų metų taip pat sukurs dar vieną šeimą, gal net turės sūnų“, – ištars būrėja Vaiva apie Virgilijų Jonaitį.

V. Jonaitis šiuo metu, sėkmingai išsivadavęs nuo alkoholizmo, dirba tolimųjų reisų vairuotoju. Prieš keletą metų, po šeimos tragedijos ir skyrybų, vyrui padėjo Vaivos Budraitytės sutuoktinis Gaudentas Naujokas. V. Jonaitis metė gerti, grįžo į gimtąją Šeduvą, kur jo ir Almos Bružaitės vaikus prižiūri auklė, o tėvas daug dirba ir savaitėmis būna išvykęs į tolimuosius reisus.

Apie dabartinį Virgilijaus Jonaičio gyvenimą Šeduvoje laidai „Nusikaltimas ir bausmė“ papasakos ir garsi Šeduvos etnografė Emilija Brajinskienė, pažinojusi Jonaičių šeimą dar tuomet, kai jie tik pradėjo savo santuokinį gyvenimą.

Laidos kūrėjai , ruošdami nusikaltimo rekonstrukciją, turėjo išskirtinį teismo leidimą savo akimis pamatyti filmuotą medžiagą su Alma Bružaite, duodančia parodymus nusikaltimo vietoje.

„Sunku žiūrėti tokią medžiagą, matyti, kaip šaltakraujiškai Alma pasakoja apie nusikaltimą, rodo , kaip nužudė savo vaikus. Sunku patikėti ir suvokti tai, kad kalbėdama apie įvykdytą kraupų nusikaltimą, Alma nepravirko ir beveik nė karto nesusipainiojo savo parodymuose“, – prisipažins žurnalistė Edita Vitė.

„ Ši byla nuo pat pradžių buvo apipinta versijomis, mistikomis ir keistais prieštaravimais. Juk Alma Bružaitė, duodama oficialius parodymus, tyrėjams pasakojo, kad žudyti jai liepė moteris juodais plaukais, kad, vežant nužudytus vaikus, pasak Almos, ta moteris sėdėjo šalia. Todėl neatsitiktinai Virgilijus Jonaitis kreipėsi pagalbos į Vaivą Budraitytę ir jos vyrą, matyt, šios tragedijos dalyviams reikėjo ne tik psichologo, bet ir parapsichologo pagalbos“, reziumuos laidos autorius Kristupas Krivickas.

Išskirtinės būrėjos Vaivos Budraitytės pranašystės Almai Bružaitei laidoje „Nusikaltimas ir bausmė“, pirmadienį 22 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.