STT vėl klumpa: papirkimu įtartas lobistas A.Romanovskis – nekaltas

Antradienį buvo nutrauktas ikiteisminis tyrimas korupcijos byloje, kurioje pagrindiniu įtariamuoju buvo lobistas Andrius Romanovskis. Jis buvo įtariamas kyšio davimu buvusiam Seimo nariui Vitui Matuzui. Įtarta, kad jis politiką bandė papirkti 55 tūkst. litų suma.

A.Romanovskiui buvo panaikinti įtarimai dė kyšininkavimo ir politiko papirkimo.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
A.Romanovskiui buvo panaikinti įtarimai dė kyšininkavimo ir politiko papirkimo.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-11-12 16:19, atnaujinta 2018-02-20 10:26

Panevėžio apygardos prokuratūros Organizuotų nusikaltimų ir korupcijos tyrimo skyrius pranešė, kad ikiteisminis tyrimas dėl kyšininkavimo ir papirkimo yra nutraukiamas.

Prokuratūros pranešime, kurį gavo A.Romanovskis, akcentuota, kad nebuvo nustatyta jokių nusikaltimo požymių. Jie pranešė, kad nebuvo surinkta pakankamai duomenų įrodyti, kad A.Romanoskis būtų bandęs papirkti Seimo narį.

„Visai netikėtai, skandalų įkarštyje mane pasiekė laiškas iš man mielo ir artimo miesto Panevėžio. Ilgai trukusi kyšininkavimo epopėja baigėsi - man yra nutrauktas tyrimas ir visi kaltinimai panaikinti.

Esu laisvas ir laimingas žmogus, kuris nesugebėjo sutvardyti emocijų kai ši žinia mane pasiekė iš garbingo mano gynėjo advokato Lideikos (Advokatas Raimundas Lideika. - Red.) lūpų“, – savo socialinio tinklapio „Facebook“ paskyroje rašė A.Romanovskis.

„Sunku išreikšti savo dėkingumą žmonėms - šeimai, draugams, bendradarbiams ir šiaip visiems žmonėms, kurie nuo pat pirmos minutės tikėjo manim ir man padėjo. Dėl vieno dalyko aš ramus - ačiū Dievui aš Jų nenuvyliau. Ačiū ir prokurorui, kuris išdrįso priimti teisingą ir nešališką sprendimą.

Kaip man pasakė vienas garbingas žmogus, nespręskime apie Lietuvą pagal atskirų žmonių neteisingus poelgius, nes jie nėra Lietuva“, - savo džiaugsmu dėl įtarimų panaikinimo pasidalino A.Romanovskis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.