Jubiliejinė vandens parko lankytoja - iš pajūrio

Pernai rugsėjo 14 dieną parkas pasveikino du milijoninį lankytoją.

Daugiau nuotraukų (1)

Genovaitė Rafanavičienė

Nov 14, 2013, 5:29 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 9:05 AM

Šiandien 14 valandą 30 minučių jubiliejinį bilietą nusipirko 32 metų Jurgita Paužienė, su vyru Donatu ir sūneliu Armandu atvykusi iš Klaipėdos.

Moteris ne iš karto suprato, kad jai atiteko šis laimingas bilietas, ir labai nustebo, kodėl tą akimirką iššovė petardos.

Jai buvo skirta ir daugiau dovanų - gėlių puokštė ir 1000 litų vertės čekis, kuriuo galės pasinaudoti ne tik pramogoms vandens parke, bet ir nakvynei viešbutyje „Aqua“, jo SPA centre ir procedūroms Druskininkų gydykloje.

Taip jubiliejinė lankytoja J.Paužienė pirmą kalėdinę dovaną šiemet gavo labai anksti ir tokią įspūdingą.

Klaipėdietė prisipažino girdėjusi, jog parkas laukia ypatingo lankytojo, bet pati nesitikėjo tokios sėkmės, o tik susigundė šią savaitę visiems bilietams taikoma 25 procentų nuolaida.

Jos vyro tėvai gyvena Alytuje, todėl apsilankę šiame mieste bent kartą per metus būtinai nuvyksta ir į Druskininkus, kurių nebeįsivaizduoja be vandens parko.

Ir mažajam sūneliui vandens pramogos specialiai vaikams įrengtoje zonoje labai patinka.

Pernai rugsėjo 14 dieną parkas pasveikino du milijoninį lankytoją.

Juo tapo lenkas Lukaszas Lipskis, atvykęs iš Balstogės, o dovana pasinaudojo per Kalėdų šventes sugrįžęs į Druskininkų vandens parką papramogauti su drauge.

O 2009 metų birželio 26 dieną čia apsilankė pirmąjį milijoną lankytojų užbaigęs irgi svečias iš pajūrio - kretingiškis Rolandas Lenkšas.

„Vandens pramogų parkas Druskininkuose buvo atidarytas švenčiant 2006 metų Kalėdas. Pirmąjį ir antrąjį milijoną pasiekėme per trejus metus.

Ir tik metų užteko, kad dar pusę milijono lankytojų susigundytų papramogauti mūsų parke. Ypač jų daug buvo spalio mėnesį.

Visus džiugina, kad populiarumas nemažėja. O lankytojų būta iš įvairiausių šalių ir žemynų.

Naujųjų metų sutikimui jau užsakytos visos vietos mūsų viešbutyje „Agua“. Vandens parke jie galės džiaugtis naujametine programa iki 7 valandų ryto“, - pasakojo Druskininkų sveikatingumo ir poilsio centro „Aqua“ atstovė Jūratė Vaitkevičiūtė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.