Dvi garsiausios Lenkijos būrėjos išpranašavo N.Venckienės pergalę kovoje už tiesą

Dvi garsiausios Lenkijos ekstrasensės, pas kurias plūsta žmonės iš viso pasaulio ir Lenkijos garsenybės, atskleidė savo įžvalgas „Lietuvos ryto“ televizijos laidos „Nusikaltimas ir bausmė“ kūrėjams. Moterys, kurias pažįsta visa Lenkija, kalbėjo apie garsiausias Lietuvoje vykusias istorijas, bylas ir jų dalyvius.

Kalbėdama apie N.Venckienę ir žiūrėdama į jos nuotrauką, būrėja netikėtai pabučiavo nuotrauką ir palinkėjo N.Venckienei sėkmės.<br>R.Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Kalbėdama apie N.Venckienę ir žiūrėdama į jos nuotrauką, būrėja netikėtai pabučiavo nuotrauką ir palinkėjo N.Venckienei sėkmės.<br>R.Danisevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 25, 2013, 8:12 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 3:58 AM

„Ar manęs nenužudys, jei atvažiuosiu į Lietuvą po jūsų laidos?“ – mesdama taro kortas ir kalbėdama apie garsųjį pedofilijos skandalą, paklausė Oriana. Po tokių jos žodžių žurnalistai apstulbo. Oriana Katarzyna Bukartek yra garsiausia Lenkijos ekstrasensė, aiškiaregė, paveldėjusi šią savybę iš senelės. Orianos aiškiaregystės dovana pasireiškė, kai ji buvo 7 metų. Lenkijoje ji turi savo televizijos laidą, yra ezoterijos mokyklos įkūrėja, dalyvavo pasauliniame ekstrasensų mūšyje Ukrainoje ir buvo finalininkė. Pas Orianą konsultuojasi Lenkijos garsenybės, sportininkai ir politikai.

Žiūrėdama į Neringos Venckienės nuotrauką, Oriana ištarė tokius žodžius: „Pedofilijos skandalas yra tikras, N.Venckienė nemeluoja, mergaitė yra ne Lietuvoje, o šalia jos yra kažkoks vyras. Ši istorija baigsis teisingai ir garbingai, N.Venckienės naudai, o tiesa vis vien išaiškės.“

Kita garsi Lenkijos būrėja, viešumoje prisistatanti slapyvardžiu Werbena, bendradarbiauja su policija, į ją kreipiasi žmonės, ieškantys dingusių artimųjų, taip pat garsenybės, norinčios privatumo. Werbena apie žmones pranašauja žiūrėdama į jų akis nuotraukose ir savo gebėjimus demonstruoja jau daugiau nei 20 metų.

Apie Neringą Venckienę ši būrėja pasakė tokius žodžius: „Ši moteris yra teisybės simbolis, ji labai garbinga ir teisinga. Ji mums nori pasakyti kažkokią svarbią žinią. Į Lietuvą, tokią, kokia ji yra dabar, bent kol kas negrįš, nes čia jai pavojinga. Kai pasikeis situacija, kai bus saugu, kai nebijos, tada grįš."

Kalbėdama apie N.Venckienę ir žiūrėdama į jos nuotrauką, Werbena netikėtai pabučiavo nuotrauką ir palinkėjo N.Venckienei sėkmės, stiprybės ir sveikatos. „Ji turi puikų vyrą, kuris ją saugo, globoja ir jai padeda“, – pridūrė garsiausia Lenkijos būrėja.

Apie kitą garsų Lietuvos žmogų Viktorą Uspaskichą Lenkijos būrėjos pasakė tokius žodžius.

Ponia Werbena, pažvelgusi į V.Uspaskicho nuotrauką, žodžių į vatą nevyniojo: „Jis ne lietuvis? Šis vyras buvo šnipas. Jis blogas vyras, blogas tėvas, bet geras sūnus, todėl jį visada surasit ten, kur yra jo motinos kapas. Beje, ar jo mama mirusi?“ – paklausė būrėja. Žurnalistai patvirtino, kad V.Uspaskicho motina neseniai iškeliavo Anapus. Laidos kūrėjai būrėjos klausė, ar V.Uspaskichas sės į kalėjimą. „Jis grįžinės, važinės ten ir atgal, bet nuo kalėjimo išsisuks, jei per daug nekalbės. Šis žmogus pažįsta daug įtakingų veikėjų“.

Apie V.Uspaskichą būrėja taip pat pasakė, kad jis „yra mergišius, kuris moka suvedžioti, priversti jį įsimylėti, bet nemoka mylėti pats“.

„Mes buvome apstulbę, kai būrėjos, nieko iš anksto negirdėjusios apie lietuvišką mūsų kontekstą ir veikėjus, iš anksto neturėjusios mūsų klausimų, iš esmės pasakė tą patį, nors kalbinome jas atskirai. Jų įžvalgos mus pribloškė“, – prisipažino laidos „Nusikaltimas ir bausmė“ žurnalistė Edita Vitė.

„Nusikaltimas ir bausmė“ su žymiausiomis Lenkijos ekstrasensėmis ir jų įžvalgos apie garsiausias Lietuvos kriminalines istorijas, dingusius žmones – jau pirmadienį 22 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?