Garsūs žurnalistai dalinsis patirtimi su „Studijų“ lankytojais

Jei jums įdomu, kokie yra žurnalistų darbo užkulisiai, kokiu greičiu žinia apie įvykį pasiekia eterį ir kaip jūs galite prisidėti prie naujienų kūrimo, ateikite į „Lietuvos ryto“ stendą parodoje „Studijos 2014“. Joje jūsų lauks didžiausio šalies dienraščio „Lietuvos rytas“, naujienų portalo lrytas.lt ir „Lietuvos ryto“ televizijos žurnalistai, laidų vedėjai. Tarptautinė žinių ir išsilavinimo paroda vyks sostinės parodų centre „Litexpo“ vasario 6-8 dienomis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 3, 2014, 12:01 PM, atnaujinta Nov 30, 2021, 5:20 PM

Žurnalistai dalinsis savo patirtimi, papasakos dažnai itin įtempto darbo subtilybes, išklausys jūsų pasiūlymų. Jei svajojote kurti naujienas ir jas pranešti visam pasauliui, pasakykite apie tai – galbūt iki svajonės išsipildymo trūksta visai nedaug. O gal tiesiog norite paspausti ranką mėgstamam laidų vedėjui?

„Lietuvos ryto“ televizijos direktorius Linas Ryškus kvies į diskusiją „Televizija: lūkesčiai ir kasdienybė“. Diskusija vyks vasario 6 dieną, ketvirtadienį, 12 valandą 3 salėje esančiame „Idėjų inkubatoriuje“.

Ketvirtadienį 13 valandą „Lietuvos ryto“ stende – susitikimas su žurnalistu, TV laidos „Nusikaltimas ir bausmė“ kūrėju ir prodiuseriu Kristupu Krivicku. Dvidešimties metų žurnalistikos darbo patirtį turintis laidų vedėjas papasakos, ko reikia norint dirbti žiniasklaidoje. Penktadienį 11 valandą čia įvyks susitikimas su režisieriumi, TV laidos „Žinių naujienos“ kūrėju ir vedėju Timūru Augucevičiumi, o 13 valandą – su televizijos laidų „Lietuva tiesiogiai“ ir  „24/7“ vedėja Daiva Žeimyte. 

Portalo lrytas.lt redaktorius Liudas Dapkus skaitys pranešimą „Kaip jūs galite tapti portalo naujienų kūrėjais?“. Jo pasiklausyti kviečiame vasario 8 dieną, šeštadienį, 10 valandą 3 salėje įsikursiančiame „Idėjų inkubatoriuje“.

Po lrytas.lt redaktoriaus pranešimo „Lietuvos ryto“ stende jūsų lauks skaitytojų naujienų ir socialinių iniciatyvų rubrikos „Bendraukime“ redaktorė Gabrielė Burbienė, reportažus iš įtempčiausių pasaulio regionų rengiantis, neseniai iš Kijevo grįžęs žurnalistas Dovydas Pancerovas ir slapčiausius Lietuvos kampelius išmaišęs bei Kijevo įvykius priešakinėje sukilėlių linijoje įamžinęs fotografas Vidmantas Balkūnas.

Didžiausia šalyje „Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupė yra viena patraukliausių jaunimo praktikos vietų Lietuvoje. Tai rodo praėjusių metų jaunimo organizacijos „AIESEC Lietuva“ aukštųjų mokyklų studentų ir absolventų apklausa.

„Studijos 2014“ yra didžiausia tarptautinė išsilavinimui skirta paroda Baltijos šalyse. Ji jaunam žmogui dažnai tampa pirmuoju žingsniu ieškant atsakymų į klausimus, kur mokytis, kokią studijų programą pasirinkti, kokiam universitetui teikti pirmenybę, o galiausiai – kur nuves kelias po studijų, nes dabar šitiek daug pasirinkimo galimybių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.