Pagarsėjo dar nespėjęs apšilti kojų

Rusijos prezidentą V.Putiną ir šios šalies parlamentarus už drąsą priimant netradicinių lytinių santykių propagavimą draudžiančius įstatymus šlovinęs P.Gražulis išplaukė ir į tarptautinius vandenis.

Daugiau nuotraukų (1)

Tadas Ignatavičius

Feb 7, 2014, 6:36 AM, atnaujinta Feb 16, 2018, 2:54 PM

Viešėdamas Strasbūre, kur posėdžiavo Europos Tarybos Parlamentinė Asamblėja, Lietuvos delegacijos narys turėjo retą progą plačiau paskleisti savo idėjas.

P.Gražulis tai darė taip uoliai, kad delegacijos nariai iš Lietuvos neturėjo kur akių dėti, o grįžę prakalbo, jog daugiau durys į Europą kolegai neturėtų būti taip plačiai atlapotos.

O kol kas delegacijai vadovavusiai socialdemokratei B.Vėsaitei teliko apgailestauti, kad pasirinkti bendrakeleivių nėra galimybės ir tenka vykti su tais politikais, kuriuos siunčia frakcijos.

Kolegos elgesys svetur pribloškė net santūrųjį E.Zingerį, kuris matęs visko, nes per Asamblėjos posėdžius jam tenka sėdėti šalia tokių veikėjų iš Rusijos kaip G.Ziuganovas ar V.Žirinovskis. Bet tokių neapykantą skatinančių medžioklės rago garsų konservatorius negirdėjo netgi iš jų.

Pats P.Gražulis atviravo, jog per pirmąją savo išvyką į Strasbūrą nespėjęs kaip reikiant apšilti kojų, tad prisipažino ir kalnų nenuvertęs.

Vis dėlto „tvarkietis“ džiaugėsi pasveikinęs su homoseksualais kovojančius kolegas iš Rusijos, o kitus paragino sekti jų pavyzdžiu. Ir tai tik pradžia.

Jeigu prireiktų, P.Gražulis be problemų pakeistų vadovo poste B.Vėsaitę, kuri Strasbūre buvo pasijutusi nejaukiai.

Skandalingasis politikas mielai pakeistų ir ką nors Europos Parlamente, į kurį veržiasi R.Pakso vadovaujamos partijos sąraše. Tad jautresniems Lietuvos politikams jau dabar reikėtų grūdintis, kad vėliau Strasbūre neištiktų šokas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.