Vilniuje keisis vienuolikos maršrutų autobusų tvarkaraščiai

Sostinėje nuo pirmadienio,

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Feb 13, 2014, 6:06 PM, atnaujinta Feb 16, 2018, 8:45 AM

Pasak SĮ „Susisiekimo paslaugos“, po atliktų darbo dienų bei savaitgalio keleivių srautų tyrimų, kurie parodė mažus keleivių srautus vakarais, nuo pirmadienio bus koreguojami 2, 3 ir 63 maršrutų autobusų tvarkaraščiai, o dėl padidėjusio keleivių srauto 53 maršrute šie autobusai važiuos dažniau. Taip pat bus tikslinami 8, 43, 73 autobusų grafikai, nes kartais autobusai nespėdavo atvykti į stoteles iki tol nurodytu laiku.

Gavus Balsių mokyklos prašymą, 65 maršruto autobusų tvarkaraščiai bus suderinti su mokinių pamokų laiku. Tuo tarpu 17 maršruto autobusų tvarkaraštis koreguojamas, atsižvelgiant į Vilniaus Mikalojaus Daukšos vidurinės mokyklos prašymus.

19 ir 82 maršrutų autobusų tvarkaraščiai keičiami po keleivių srautų analizės ir siekiant paskirstyti tinkamos talpos transporto priemones, jog kelionė būtų kiek įmanoma patogesnė.

Esant sudėtingai ekonominei situacijai, dėl mažų keleivių srautų vakarais šiek tiek keičiasi ir 3 bei 63 maršrutų autobusų trasos: 3 maršruto autobusai darbo dienomis po 20 val. nevažiuos Geologų gatve, o 63 maršruto autobusas darbo dienomis po 20 val. nevyks į Karveliškes: autobusai maršrutą pabaigs Pilaitėje, Bitėnų žiede. Šis pakeitimas leis pridėti keletą papildomų reisų 53 maršrute. Tai reikalinga, kadangi maršrutas yra labai apkrautas: keleivių srautų tyrimai darbo dienomis parodė, jog „Šeškinės kalvos“ stotelėje link Kalvarijų gatvės net 5 iš 15 reisų rytinio piko metu keleiviai netilpo į autobusus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.