Seksekspertė eina „mėžti mėšlo“ iš Europos Parlamento

Prieštaringai vertinama Milda Bartašiūnaitė-Rudalevičienė, anksčiau save vadinusi sekseksperte, o dabar aktyviai kovojanti už jaunimo dorovę, dalyvaus Europos Parlamento rinkimuose kartu su ekspremjerės Kazimieros Prunskienės įkurta Lietuvos liaudies partija.

Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

2014-03-20 14:04, atnaujinta 2018-02-15 06:30

Lietuvos liaudies partiją artėjančiuose rinkimuose į Europos Parlamentą ves buvęs Seimo narys Andrius Šedžius, o M.Bartašiūnaitei-Rudalevičienei partijos sąraše skirta septinta vieta.

M.Bartašiūnaitė-Rudalevičienė portalui lrytas.lt teigė, kad Europos Parlamento rinkimuose ji dalyvaus kaip nepartinė kandidatė.

Anksčiau liberalių pažiūrų neslėpusi veikėja dabar, atrodo, visiškai pasikeitė.

„Dalyvauju rinkimuose, nes noriu išmėžti mėšlą iš Europos Parlamento – tą visą liberastiją, seksualinių mažumų propagavimą, tautiškumo menkinimą. Man nepriimtinas Europos Sąjungos lyderių noras iš mūsų padaryti vieną gražią didelę šeimą“, – sakė M.Bartašiūnaitė-Rudalevičienė.

Sekseksperte anksčiau save vadinusi veikėja pripažino esanti aktyvi euroskeptikė, kurią žavi radikali Prancūzijos politikė Marine Le Pen ir kiti garsūs Europos euroskeptikų partijų lyderiai.

Buvęs Seimo narys A.Šedžius portalui lrytas.lt ketvirtadienį pripažino, kad M.Bartašiūnaitės-Rudalevičienės dalyvavimas rinkimuose kartu su Liaudies partija jam taip pat buvo staigmena.

Jis tai esą sužinojo prieš kelias dienas, nes taip pat nėra partijos narys ir su juo kitų kandidatų sąrašas nebuvo derintas.

Pasirodo, kad dalyvauti rinkimuose buvusiai seksekspertei pasiūlė partijos Kauno skyrius.

A.Šedžius nesibaimina, kad prieštaringa politikės reputacija gali pakenkti partijai Europos Parlamento rinkimuose.

„Man atrodo, kad kiekvienas Lietuvos žmogus gali dalyvauti rinkimuose. To nedraudžia nei įstatymai, nei jokios moralinės normos. Ar už ją balsuos, ar patikės žmonės, čia jau kitas klausimas“, – sakė A.Šedžius.

Jis nemano, kad M.Bartašiūnaitė turi daug šansų patekti į Europos Parlamentą.

„Neturėtų kilti didelių iliuzijų dėl mūsų sąrašo, nes šansų laimėti daugiau nei vieną vietą, aš sakyčiau, mes tikrai neturime. Dėl vienos vietos mes turime kažkokių vilčių, tačiau jos nėra pačios didžiausios. Reikia įvertinti, kad Lietuvai skirta tik 11 vietų Europos Parlamente“, – sakė buvęs Seimo narys.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.