A.Butkevičius neplanuoja Vyriausybės pokyčių po rinkimų

Premjeras Algirdas Butkevičius neigia kalbas, kad po prezidento rinkimų, kai bus galima peržiūrėti Vyriausybės sudėtį, ketinama keisti dalį ministrų ar valdančiosios koalicijos partnerius.

Daugiau nuotraukų (1)

Martynas Čerkauskas

Apr 17, 2014, 2:18 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:23 PM

Klausimas apie tai, kad dalis Darbo partijos narių ketina perbėgti pas socialdemokratus, Vyriausybės vadovui sukėlė juoką.

„Prašau laiko neskaičiuoti, kol susikaupsiu rimtai atsakyti į šį klausimą. Aš tikrai galiu išsklaidyti visas abejones. Tą, ką jūs pasakėte, yra netiesa. Mes ir toliau dirbsime ramiai, stabiliai ir įgyvendinsime visus užsibrėžtus tikslus. Jokių pokyčių nenumatoma“, – ketvirtadienį Seime pareiškė socialdemokratų lyderis.

Seime jau kurį laiką kalba, kad po rinkimų prie socialdemokratų Seime gali prisijungti maždaug dešimties „darbiečių“ grupė. Esą iš Vyriausybės bus pašalinta Lenkų rinkimų akcija, kuri kelia įtampą koalicijoje. Netikrumą dėl to, ar toliau liks savo poste, jau atvirai demonstruoja ir lenkų partijai atstovaujantis energetikos ministras Jaroslavas Neverovičius.

Kalbama, kad J.Neverovičiaus darbu nepatenkinta ir dabartinė prezidentė Dalia Grybauskaitė. Grėsmė dėl posto kyla ir kai kuriems Darbo partijos deleguotiems ministrams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.