A.Sysas apie ministro portfelį: nesu medikas, esu tik pacientas

Seimo vicepirmininkas

A.Sysas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
A.Sysas.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 13, 2014, 2:52 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 12:33 AM

„Nesutiksiu - tai ne mano sritis. Vertinu savo gebėjimus, žinau juos - man trūksta medicinos žinių, aš nesu medikas, o tik pacientas. Vien vadybininko žinių čia neužtenka“, - BNS sekmadienį sakė A.Sysas.

Jis patvirtino, kad dėl šio posto su juo kalbėjo partijos bičiuliai ir dabartinis ministras Vytenis Povilas Andriukaitis. Tačiau oficialaus partijos pasiūlymo jis dar nesulaukęs. Be to, A.Sysas pabrėžė, kad sprendimas priklausys ir nuo prezidentės.

„Kai pasiūlys partija - jei tai bus svarstoma, tuomet ir spręsiu“, - BNS sakė A.Sysas.

Premjeras Algirdas Butkevičius sako, kad dėl dabartinio ministro V.P.Andriukaičio, kuris siūlomas užimti eurokomisaro postą, tolesnio buvimo ministru bus apsispręsta iki trečiadienio, kai prezidentė turėtų pasirašyti dekretą dėl atnaujintos Vyriausybės sudėties. Premjeras sekmadienį BNS patvirtino, kad yra keli kandidatai į šį postą, o A.Sysas, anot jo, per pokalbį penktadienį pasakė „ne“. Išgirdęs, jog A.Sysas vis dėlto svarstytų pasiūlymą, jei jį gautų oficialiai, premjeras sakė esąs nudžiugintas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.