Londono teismas nagrinės V. Antonovo ir R. Baranausko skundą

Buvusių žlugusio banko „Snoras“

Lietuvos generalinė prokuratūra yra pateikusi Europos arešto orderį dėl V.Antonovo ir R.Baranausko suėmimo.<br>T.Bauro nuotr.
Lietuvos generalinė prokuratūra yra pateikusi Europos arešto orderį dėl V.Antonovo ir R.Baranausko suėmimo.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jul 21, 2014, 4:22 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 8:12 PM

Generalinės prokuratūros atstovė spaudai Rita Stundienė BNS informavo, kad antradienį turėjęs vykti posėdis buvo perkeltas į ketvirtadienį.

„Rytoj (antradienį - BNS) posėdis neturėtų įvykti, jis yra perkeliamas į liepos 24 dieną, ketvirtadienį, 13 val. vietos laiku“, - BNS sakė R.Stundienė ir pridūrė, kad tai bus tvarkomasis posėdis, kuriame greičiausiai vyks susipažinimas su bylos medžiaga.

V.Antonovas ir R. Baranauskas sausio pabaigoje apskundė jiems nepalankų Londono Vestminsterio magistrato teismo sprendimą. Teisėjas Jonhas Zani (Džonas Zani), išnagrinėjęs Lietuvos generalinės prokuratūros prašymą, sausio 20 dieną nutarė Lietuvai išduoti buvusius „Snoro“ akcininkus.

Lietuvos Generalinė prokuratūra yra pateikusi Europos arešto orderį dėl V.Antonovo ir R.Baranausko suėmimo, be to, ji yra pareiškusi jiems įtarimus pasisavinus apie 1,7 mlrd. litų „Snoro“ turto. Prokurorai taip pat yra apriboję įtariamųjų nuosavybės teises į 805 mln. litų vertės turtą.

Buvęs „Snoro“ valdybos pirmininkas R.Baranauskas ir vienas jo akcininkų V.Antonovas  šiuo metu gyvena Jungtinėje Karalystėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.