Teisininkė Aušra Ručienė grumsis dėl Kauno mero posto

Jis gyrė Kauno skyrius už brandą, aktyvumą ir linkėjo sėkmės rinkimuose.

A.Ručienė žada pirmiausia imtis svarbiausių kauniečių poreikių.<br>M.Patašiaus nuotr.
A.Ručienė žada pirmiausia imtis svarbiausių kauniečių poreikių.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Sep 11, 2014, 8:42 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:24 PM

„Meras turi būti miesto šeimininkas, kuris spręstų svarbiausius gyventojų skaudulius. Kaunui reikia moters su patirtimi, naujomis idėjomis ir aš stengiuosi nenuvilti“, – kalbėjo partiečių pasitikėjimą pelniusi A.Ručienė.

Politikė apgailestavo, kad pastaraisiais metais Kauną valdant konservatoriams miestas netapo patrauklia vieta žmonėms gyventi ar atvykti pasisvečiuoti.

„Man skaudu, kad Kauną tiek metų valdė konservatoriai, kurie pastaruoju metu laikosi taisyklės „skaldyk ir valdyk“, – neslėpė nusivylimo partijos „Tvarka ir teisingumas“ kandidatė.

A.Ručienė nesitiki, kad lengvai pavyks pasiekti pergalę rinkimuose, nes Kaune savo kandidatus kels visos pagrindinės politinės jėgos ir sunku spėti, ką pasirinks kauniečiai.

Būdama Kauno mere A.Ručienė didžiausią dėmesį skirtų pagrindinėms kauniečių problemoms – Panemunės tilto statybai, transporto sistemos pertvarkai, apleistų statinių atnaujinimui.

Politikė smarkiai abejoja, ar tikrai Kaunui šiuo metu reikalingas dar vienas brangus projektas – Kongresų, konferencijų ir koncertų rūmai.

„Meras nuolat turėtų bendrauti ir tartis tiek su paprastais gyventojais, tiek su verslo atstovais“, – įsitikinusi A.Ručienė.

Politikė vylėsi, kad po šių rinkimų įsitvirtins stiprios politinės jėgos ir Kaunas nebus panašus į pokario miestą.

„Turime istorinę galimybę, nes merai pirmą kartą renkami tiesiogiai“, - susirinkimo metu kalbėjo vienas partijos „Tvarka ir teisingumas“ vadovų, Seimo pirmininko pavaduotojas Kęstas Komskis.

Jis gyrė Kauno skyrius už brandą, aktyvumą ir linkėjo sėkmės rinkimuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.