Noras paposėdžiauti – nenugalimas

Likus mažiau kaip pusmečiui iki savivaldos rinkimų Kaune prasidėjo aršios varžytuvės siekiant įrodyti, kas labiau myli miestą ir jo gyventojus.

Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

Sep 12, 2014, 7:57 AM, atnaujinta Feb 9, 2018, 4:23 PM

Todėl šešiolika konservatoriaus mero A.Kupčinsko oponentų, kuriems jo vadovavimas neapsakomai įgriso, užsispyrė, kad žūtbūt reikia surengti itin svarbų, todėl neeilinį tarybos posėdį.

Mat, pasirodo, viskas, kas pastaruoju metu vyksta Kaune, opozicijos atstovams kelia nerimą: stringantis Kongresų, konferencijų ir koncertų rūmų Nemuno pakrantėje projektas, Laisvės alėjos rekonstrukcija, transporto reforma, autobusų ir troleibusų stotelių stoginių įrengimo konkursas, gatvių remontas, savivaldybės skolos.

„Visi klausimai – ūkiniai, neįžvelgiu jokio politinio atspalvio“, – aiškino vienas karštų neeilinio posėdžio šalininkų G.Furmanavičius.

Tačiau nei šis „darbietis“, nei jo bendraminčiai nesugebėjo pagrįsti, kas baisaus Kaune gali atsitikti, jeigu visi išvardyti ir ramiai miegoti neleidžiantys skauduliai bus aptarti po savaitės vyksiančiame eiliniame posėdyje.

Meras tik pasišaipė iš oponentų užgaidų dėl skubaus neeilinio posėdžio, tačiau pastarieji vakar vis tiek atžingsniavo į posėdžių salę. Čia pusvalandį liejo nuoskaudas dėl Kauną kamuojančių bėdų, bet po to mielai pasinaudojo A.Kupčinsko kvietimu išgerti puodelį kavos.

Ko gero, prasmingiau būtų buvę šį posėdį surengti po darbo valandų.

Tada bandantys versti miesto vadovą politikai gal net po alaus bokalą kartu su meru pakeltų, liežuvis greičiau atsirištų, o gal net ir problemos lengviau išsispręstų.

Kad ir kaip būtų, A.Kupčinskas bet kuriuo momentu turi būti pasirengęs pavaišinti kava pseudoposėdžius rengiančius kolegas ir taip juos kuriam laikui apraminti. Bent iki kito posėdžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.