Kauniečiams – nemokamos meilės kalbos paskaitos

Kauniečiai ir vėl galės nemokamai pramokti meilės kalbos – Lietuvoje

VDU dėstytojas Italas S.M.Lanza mokys kauniečius meilės kalbos.<br>VDU nuotr.
VDU dėstytojas Italas S.M.Lanza mokys kauniečius meilės kalbos.<br>VDU nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 18, 2014, 12:48 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 2:14 PM

Užsiėmimai, kuriuos ves Vytauto Didžiojo universiteto (VDU) Užsienio kalbų instituto italų kalbos dėstytojas S.M.Lanza, skirti jau mokyklose, gimnazijose ir universitetuose nebesimokantiems asmenims, norintiems susipažinti su  šia kalba, šiek tiek jos pramokti ir sužinoti daugiau apie įvairius kalbinius aspektus.

„Tai bus „kalbos ragavimo“ paskaita, kurios dalyviai sužinos įvairius italų kalbos niuansus: kaip tarti ir skaityti, kokios frazės tinkamos kasdieniam bendravimui ir praktikai, taip pat sužinos apie pačią Italiją, perpras itališką gyvenimo būdą, gyventojų mentalitetą, susipažins su italų kalba reiškiamomis emocijomis, kalbos mokymosi principais ir ryšiais su lietuvių kalba“, – paskaitą pristatė dėstytojas S.M.Lanza.

Jau trylika metų Lietuvoje gyvenantis italas VDU dėsto savo gimtąją kalbą, kaip ir dauguma VDU Užsienio kalbų instituto dėstytojų. Šis kursus organizuojantis institutas yra modernus plačiausią užsienio kalbų spektrą Lietuvoje siūlantis akademinis kalbų centras. Instituto dėka visų universiteto fakultetų studentai gali mokytis vieną ar kelias iš siūlomų 30 modernių ir klasikinių kalbų.

Pirmoji italų kalbos paskaita visuomenei vyks rugsėjo 23-ąją VDU III rūmuose. Rugsėjo 25-ąją ten pat vyks pirmosios paskaitos kartojimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.