Juodi dažai nepaslėpė įžeidimo Grybauskaitei

Vilniaus miesto komunalinės tarnybos, gavusios pranešimą apie miesto centre atsiradusį prezidentę įžeidžiantį užrašą, pademonstravo stulbinamą operatyvumą. Nepraėjus nė valandai po to, kai užrašas buvo pastebėtas, jis jau buvo užpurkštas.

Miesto komunalininkai užrašą panaikino tik iš vienos pusės. Taip jis atrodė iš Lukiškių a. pusės.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Miesto komunalininkai užrašą panaikino tik iš vienos pusės. Taip jis atrodė iš Lukiškių a. pusės.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andrius Vaitkevičius

Sep 30, 2014, 3:01 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 3:24 AM

Antradienį apie 12 val. 54 min. J.Tumo-Vaižganto g. važiavę policijos patruliai atkreipė dėmesį į Lukiškių a. pakraštyje stovinčią aplūžusią organinio stiklo konstrukciją, kurioje, matyt, turėtų būti kas nors eksponuojama. Policijos patruliai net nuo gatvės važiuojamosios dalies galėjo perskaityti ant organinio stiklo mėlynais dažais užpurkštą užrašą: „Grybauskaitė nusikaltėlė“.

Nors iš užrašo nėra aišku, kokiai Grybauskaitei skirtas įžeidimas, manoma, kad galvoje turėta Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Pareigūnai apie radinį informavo budėtojus, šie - miesto komunalines tarnybas.

Nepraėjus nė valandai po to, kai patruliai aptiko užrašą, jis jau buvo užpurkštas juodais dažais. Tačiau užrašą bandę panaikinti komunalininkai savo darbą vis dėlto atliko atmestinai.

Užuot iš viso išėmę stiklo lakštą, ant kurio buvo užpurkštas prezidentę įžeidžiantis užrašas, jie jį tiesiog uždažė iš vienos pusės. Tačiau nepagalvojo apie tai, kad nuo Lukiškių aikštės pusės užrašas ir toliau puikiausiai matosi.

Kaip redakcija sužinojo Vilniaus apskrities Vyriausiame policijos komisariate, incidento aplinkybes aiškintis pradėjo Vilniaus m. 3 policijos komisariato pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.