Liberalai apsisprendė dėl kandidato į Neringos merus

Liberalų sąjūdis kandidatu į

Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Oct 10, 2014, 11:43 AM, atnaujinta Jan 27, 2018, 9:27 PM

Liberalų sąjūdžio pirmininkas Eligijus Masiulis tikisi, kad per pirmuosius tiesioginius mero rinkimus Neringos gyventojai kurorto vairą pagaliau patikės naujosios kartos atstovams. Liberalų lyderis A. Bagdoną vadina aistringu savo krašto patriotu.

40-metį A. Bagdoną kolegos šmaikštaudami vadina kurorto Antanu Guoga. Tiek A. Guoga, tiek A. Bagdonas yra patyrę verslininkai, visuomenininkai ir filantropai. Vyriškius sieja ne tik partinė bičiulystė. Naujas europarlamentaras A. Guoga neringiškį iškart pakvietė į savo patarėjų komandą Lietuvoje. A. Bagdonas atsakingas už Klaipėdos regioną.

A.Bagdonas teigia negalįs ramiai stebėti, kaip Neringą palieka jauni žmonės. Jų motyvai suprantami - įsigyti būstą sudėtinga, mat jis kainuoja tiek pat, kiek sostinės Gedimino prospekte, o darbo Neringoje yra vos keletą mėnesių per metus. Negana to, po praėjusių savivaldos rinkimų Neringoje įsivyravo liūdna tendencija - pareigas dalyti pagal partinę priklausomybę. „Tokia praktika turi būti sustabdyta visiems laikams, nes Neringoje to niekada nebuvo“, - teigia A. Bagdonas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.