Į bėdą patekusiai vairuotojai padėjo Radviliškio policininkai

Slidžiame kelyje automobilio suvaldyti nesugebėjusiai vilnietei Jūratei P. pirmieji pagalbos ranką ištiesė pro šalį važiavę Radviliškio rajono policijos komisariato Prevencijos poskyrio tyrėjai: Marius Kondrotas ir Vitalijus Kuranda.

Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai M.Kondrotas ir V.Kuranda suskubo padėti į nelaimę patekusiai moteriai.<br>Radviliškio raj. PK nuotr.
Radviliškio rajono policijos komisariato pareigūnai M.Kondrotas ir V.Kuranda suskubo padėti į nelaimę patekusiai moteriai.<br>Radviliškio raj. PK nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ričardas Vitkus

Feb 6, 2015, 12:46 PM, atnaujinta Jan 13, 2018, 10:56 PM

Pareigūnai ne tik padėjo moteriai ištraukti į griovį įvažiavusį automobilį, bet ir patikrino jo techninę būklę, kad vairuotoja kelionę galėtų tęsti saugiai.

Norėdama padėkoti jai padėjusiems policininkams Jūratė P. į Radviliškio rajono policijos komisariatą atsiuntė laišką.

„Noriu nuoširdžiai padėkoti Radviliškio rajono policijos pareigūnams Mariui Kondrotui ir Vitalijui Kurandai už suteiktą pagalbą.

Sausio 29-ąją kelyje Panevėžys – Šiauliai, netoli Pociūnų, mano vairuojamas automobilis slidžiame kelyje nuslydo į priešpriešinę eismo juostą ir nulėkė nuo kelio.

Pro šalį važiavę pareigūnai ne tik padėjo ištraukti automobilį, bet ir patikrino jo techninę būklę ir įsitikino, ar galiu saugiai toliau važiuoti.

Pareigūnai buvo labai mandagūs, perspėjo, kad priekyje dar bus nesaugių kelio atkarpų.

Noriu padėkoti ne tik už pagalbą, bet ir labai geras emocijas, kurias paliko susitikimas su policija“, – laiške rašė Jūratė P.

Pagalbos kelyje sulaukusi vairuotoja palinkėjo sėkmės visam Radviliškio rajono policijos komisariato kolektyvui.

Į keblią situaciją patekusiai moteriai padėję policijos pareigūnai, šio savo poelgio nesureikšmino.

Ilgamečiai Radviliškio rajono policijos komisariato darbuotojai M.Kondrotas ir V.Kuranda sakė, kad tik taip tokioje situacijoje ir galėję pasielgti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.