Konservatoriau, pabučiuok į užpakalį

Dievas žemę sukūrė prieš šešis tūkstančius metų, Ieva buvo nulipdyta iš Adomo šonkaulio, o vaikus geriems žmonėms į kopūstų lysvę pristato gandrai. Nežinojote? Pasiklauskite tų Seimo narių, kurie mąsto dešiniuoju smegenų pusrutuliu.

Daugiau nuotraukų (1)

Liudas Dapkus

2015-02-27 07:19, atnaujinta 2018-01-12 04:11

Galite pradėti nuo konservatoriaus D.Jankausko. Taip, to paties, kuris Žurnalistų etikos inspektoriaus tarnybai apskundė „Lietuvos rytą“. Mat šis politikas atėjo į pasaulį pumpuravimosi būdu, todėl turi šventą teisę sergėti tautos moralę nuo visokių gundymų ar nešvankybių.

Tad didžiausio šalies dienraščio pirmajame puslapyje perskaitęs antraštę „Ž.Ilgauskas: tegul man pabučiuoja į užpakalį" tautos išrinktasis drebančiais pirštais iš karto suraitė grėsmingą skundą. Kur tai matyta – rašyti šitokias baisybes ir skleisti neigiamą poveikį Lietuvos nepilnamečiams! Tik pamanykit, paminėtas užpakalis! Ir dar siūloma pabučiuoti!

Jau nekalbant apie visas kitas tame rašinyje išguldytas Žydrūno gyvenimo baisybes.

Gal ten pas juos už Atlanto viskas ir gerai, bet minčių kyla įvairių. Turbūt ne be reikalo iš jo buvo atimta Lietuvos pilietybė.

Ilgo ir išsamaus tyrimo metu inspektoriams pavyko išsiaiškinti, kad D.Jankauskas nėra įgaliotas atstovauti nei buvusio NBA žaidėjo Ž.Ilgausko, nei jo šeimos interesams. Maža to, krepšininkas pats daug kartų yra pasakojęs apie savo nepilnamečius vaikus ir net rikiavęs juos prieš fotografų kameras.

Tad Žydrūno paminėtas ir visos Lietuvos aptartas užpakalis nedaro žalingo poveikio mažųjų mūsų šalies piliečių sąmonei.

Net tuo atveju, jeigu ta konservatorių sujaudinusi kūno dalis ir galimai buvo pabučiuota.

Būtent taip nusprendę blaiviai mąstantys žurnalistų etikos prievaizdai vasario 12-ąją nutarė nebausti žurnalistų, neliepė paneigti parašytų žodžių ar užtušuoti išspausdintų nuotraukų.

Net nežinia, ką dabar būtų galima patarti šv.Jankauskui. Ir ką čia bepatarsi. Juk, kaip sako lietuviai, boba iš ratų, bet vis tiek į mišką žiūri.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.