Baigtos valdžios dalybos Kaune – pasirinko paskutinį kandidatą

Kauną valdanti visuomeninė organizacija „Vieningas Kaunas“ pasiūlė savo kandidatą užimti administracijos direktoriaus pavaduotojo postą – tai 37 metų verslininkas Vilius Šiliauskas.

Vilius Šiliauskas.<br>Nuotr. iš LR archyvo.
Vilius Šiliauskas.<br>Nuotr. iš LR archyvo.
Daugiau nuotraukų (1)

Arūnas Karaliūnas

May 13, 2015, 12:23 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 12:10 AM

Kandidatūrai turės pritarti kitą antradienį posėdžiausianti miesto taryba, tačiau nekyla abejonių, kad jokių netikėtumų neįvyks. Tuomet svarbiausi valdžios postai mieste bus paskirstyti.

Dar du administracijos direktoriaus pavaduotojai buvo paskirti anksčiau – jais tapo socialdemokratas Romaldas Rabačius ir Liberalų sąjūdžio atstovas Sigitas Šliažas.

Pasak Kauno vicemero, taip pat „Vieningo Kauno“ atstovo Povilo Mačiulio, V.Šiliauskas buvo pasirinktas iš 6 kandidatų. Jam greičiausiai teks kuruoti ūkio, savivaldybės valdomų įmonių reikalus.

V.Šiliauskas yra baigęs Kauno technologijos universiteto (KTU)  Socialiniu mokslu fakultete vadybos ir verlo administravimo bakalauras studijas, o KTU Europos institute – vadybos ir verslo administravimo magistro studijas. 

Pastaruoju metu jis dirbo bendrovės „Kodera“ direktoriaus pavaduotoju. Verslininkas priklauso visuomeninei organizacijai „Vieningas Kaunas“.

„Versle įgyta patirtis turėtų labai praversti ir tvarkant miesto reikalus“, – pasirinkimą komentavo Kauno vicemeras P.Mačiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.