„Tvarkiečių“ deleguoti vidaus reikalų viceministrai gali keistis

„Tvarkos ir teisingumo“ deleguoti vidaus reikalų viceministrai gali keistis, sako

R.Paksas teigė, kad dėl jo galimybės toliau likti pareigose spręs pats ministras, nes E.Jankevičių yra delegavusi kita partija.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
R.Paksas teigė, kad dėl jo galimybės toliau likti pareigose spręs pats ministras, nes E.Jankevičių yra delegavusi kita partija.<br>J.Stacevičiaus nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 14, 2016, 1:58 PM, atnaujinta May 28, 2017, 11:20 PM

„Mano supratimu, čia yra labai logiška ir tvarkinga, kei keičiasi ministras, kad keičiasi ir politinio pasitikėjimo komanda, – BNS sakė R.Paksas. – Partija, kuri delegavo du viceministrus į Vidaus reikalų ministeriją, turi galimybę išklausyti, kas padaryta, ir pasižiūrėti, ar jie gali tęsti tą darbą, ar reikės pasirinkti kitus“.

„Tai labai geras laikas pasitikrinti, kur mes esame. (...) Kitą savaitę tikrai pasikalbėsime“, – pridūrė jis.

Naujasis vidaus reikalų ministras T.Žilinskas ketvirtadienį sakė viceministrų klausimą derinsiąs su jį delegavusiais „tvarkiečiais“.

„Tvarkiečiai“ į vidaus reikalų viceministrų postus yra delegavę Artūrą Norkevičių ir Julių Morkūną.

Vidaus reikalų ministerijoje dirba dar vienas viceministras – socialdemokratų deleguotas Elvinas Jankevičius. R.Paksas teigė, kad dėl jo galimybės toliau likti pareigose spręs pats ministras, nes E.Jankevičių yra delegavusi kita partija.

T.Žilinskas pakeitė Saulių Skvernelį, kuris atstatydintas paskelbus jo planus dalyvauti Seimo rinkimuose su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.